Tömörfa bútorok

TEAKhome a Construmán – Otthon Design Kiállítás 2018

A Construma Otthon Design Kiállítás 2018 rendezvény egyik kiállítójaként találkozhattok a TEAKhome csapatával! Itt a lehetőség, hogy élőben megérinthesd tömör teakfa bútorainkat és a természetes kőmosdóinkat! Nagyon büszkék vagyunk az egyedülálló fürdőszoba berendezés kínálatunkra, amit most szeretnénk megmutatni a lakberendezés szerelmeseinek és nem kevésbé a lakberendező szakma képviselőinek is. Bízunk benne, hogy a teakfa iránti szeretetünket át tudjuk adni minél több látogatónak a G pavilon 403D számú standjánál.

Construma Otthon Design Kiállítás 2018 – kínálatunk

Képzeletben szeretnénk odarepíteni a Construmára, hogy tudd, mi vár Rád, ha 2018. április 11-15 között ellátogatsz a standunkra. Ha már egy ideje követed az oldalunkat, akkor bizonyára tudod, hogy a webáruházba elsőként a fürdőszoba bútorok és mosdók kerültek be. Ennek nagyon egyszerű oka volt:

Szerettük volna megmutatni a teakfa páratlan tulajdonságait. Mivel a teakfa a saját gumi-és olajtartalmának köszönhetően gyakorlatilag vízálló, nem penészesedik, ellenáll a gombának és a különböző növényi kártevőknek is, ezért ennél jobb alapnyagot nem is lehetne találni fürdőszoba berendezésnek. Úgy gondoltuk, hogy ennél hatásosabb bizonyítékot nem tudunk felmutatni arról, hogy miért is olyan különleges a teakfa. Ha egy tömörfa bútort felületkezelés nélkül is bátran kitehetünk a fürdő párás levegőjének, és ez nem okoz benne semmilyen károsodást, akkor egy olyan alapanyagról beszélünk, amiből a lakás bármely helyiségébe készíthetünk bútort.

A TEAKhome kínálatában több komplett fürdőszoba szett is található. A legtöbb fürdőszoba szekrényhez választhatsz stílusban hozzáillő polcot és tükröt is. Van olyan szettünk, amihez beépített mosdót is kapsz, de a kő, terrazzo és márvány mosdók széles szín-és formaválasztékából biztosan tudsz a fürdőszoba stílusához és a kiszemelt bútorhoz megfelelőt találni. Vagy ha mégsem, akkor Katalin segít a választásban!

Most megmutatjuk, hogy mely bútorainkat és mosdóinkat visszük magunkkal a Construmára! Bár élőben megérinteni valóban csodálatos érzés a tömör teakfa bútorokat, nem is beszélve a tekafa bőrhöz hasonló illatáról, de akik eljönnek, meglepődnek majd, hogy kiállítva is ugyanazt a minőséget és szépséget fogják tapasztalni, amik a termékfotóinkon láthatóak. Mert ezek a fotók nem csupán illusztrációk.

Praktikus szettek kis fürdőszobába

A STELLE teakfa fürdőszoba szekrény ideális kis fürdőszobákba, mert bár nem foglal nagy helyet, de rendelkezik jó tárolófelületet kínáló beépített polcokkal és réz törölközőtartóval is. Bal vagy jobb oldali kivitelben is elérhető. Tökéletesen kiegészíti a STELLE teakfa tükör, ami egyben polcként is használható, így extra tárolóhelyhez juthatunk. Igazán jól mutat akár fekete, akár szürke kő mosdóval is.

Az alsó képen látható szürke mosdó a NOBU kőmosdónk, ami kívül rusztikus, belül csiszolt mosdó. Nincs belőle két egyforma, ahogyan az alapanyagául szolgáló kövekből sem lehet találni két teljesen megegyezőt. De ettől egyedi és különleges.

STELLE teakfa fürdőszoba szekrény jobb 30

NOBU kőmosdó, bazalt

Formatervezett fürdőszoba szekrény kőmosdóval

A SOHO teakfa szekrény polcokkal és fiókokkal kínál praktikus tárolási lehetőséget fürdőszobai piperéknek, törölközőknek és tisztítószereknek. Elegáns fém fogantyúkkal felszerelt, lamellás designnal megálmodott szekrény. Szépen mutat akár a GALET NOBU természetes, kívül rusztikus, belül csiszolt mosdónkkal, akár a SCRULA szürke márvány mosdóval. De ha szeretjük a porcelánt, akkor jó párost alkothat az ELENA porcelán mosdónkkal is.

SOHO teakfa fürdőszoba szekrény 125

SCRULA márvány mosdó,kerek, krémszínű

SCRULA márvány mosdó, szürke

ELENA porcelán mosdó

Fürdőszoba hatalmas mosdóval pároknak

A SERENA teakfa szekrény igazán impozáns megjelenésű, mégis játékos formatervezés jellemzi. Ha sok tárolóhelyre van szükség a fürdőszobába, például egy egész családnak rendezzük be a fürdőt, akkor ez a szekrény igazi térnyerő. Hatalmas fiókok és polcos szekrények várják, hogy elnyeljék a család holmiját.

Ez a szerkény már megfelelő méretekkel rendelkezik dupla mosdóhoz, vagy a csodálatos LINEA márvány mosdónkhoz. A LINEA mosdó ugyanis 140 cm hosszúságú, ráadásul a súlya is tekintélyes, hiszen 53 kg! A mosdóhoz akár 2 csaptelepet is felszerelhetünk. Lenyűgöző páros!

Persze egy komplett fürdőszoba berendezés nem teljes tükör nélkül. Mi ehhez a TONA teakfa tükröt választottuk ki. Méreteiben és letisztult megjelenésében tökéletes passzol a szekrényhez és ehhez a pártalan márvány mosdóhoz.

SERENA teakfa fürdőszoba szekrény 165

LINÉA márvány mosdó, fehér

TONA teakfa tükör 160x60

Modern, elegáns fürdőszoba szett

A TYPO szett lenyűgöző designnal készült. Egyszerű, letisztult vonalak jellemzik, azonban a rafinált formatervezésnek hála több, mint egy egyszerű minimalista szett. A TYPO teakfa fürdőszoba szekrény felfüggesztett, így a padló szabadon marad. Az ajtaja elhúzható, egy zárt és egy nyitott polcrész nyújt tárolási lehetőséget. Szintén felfüggesztett a szekrényhez passzoló TYPO teakfa fürdőszoba polc is. Az ajtónyitáshoz nincs szükség fogantyúkra ennek az ötletes kialakításnak köszönhetően. A szekrény fölé pedig a TYPO tükrös polcot szerelhetjük fel, ami teljessé teszi a szettet. A tükör a szekrény ajtajához hasonlóan elhúzható, polcos szekrényt rejt.

A szetthez itt a a fotón az ISA fekete terrazzo mosdót választották. Az összhatás tökéletes. De mivel a teakfával bármilyen kő mosdó harmonizál, ezért sok más mosdóval is el tudnánk képzelni.

TYPO teakfa fürdőszoba szekrény, felfüggesztett 90

TYPO teakfa falraszerelhető fürdőszoba polc 120

ISA terrazzo mosdó fekete

Exkluzív megjelenésű fürdőszoba szett

Az ICONE termékcsaládba tartozó teakfa szekrénynek, polcnak és tükörnek nem véletlenül adtuk először a Cote d’Azur fantázianevet. Hiszen elegáns, mint a francia Riviéra. A luxus és a kifinomultság jut róla az eszünkbe, és úgy tapasztaljuk, hogy az ügyfeleinknek is.

Az ICONE teakfa fürdőszoba szekrény beépített terrazzo mosdóval gyönyörű és praktikus is egyben. A mosdó mintázata megismétlődik a kollekció összes darabján. Sok tárolóhellyel rendelkezik, igazi dísze a fürdőszobának. Napfényt visz a helyiségbe.

A hozzá tartozó felfüggesztett ICONE teakfa fürdőszoba polc szintén egyszerű, kifinomult designnal készült, nyitott és zárt polcokkal. A padlót szabadon hagyja, amitől igazán praktikus darabja a szettnek.

A koronát pedig a gyönyörű, kézi megmunkálású teakfa ICONE teakfa tükör teszi fel erre a csodás berendezésre. Az okos formatervezésnek hála, a tükör is nyújt tárolási felületet, hiszen polcként is funkcionál.

ICONE teakfa fürdőszoba polc 170

ICONE teakfa fürdőszoba szekrény 100

ICONE teakfa fürdőszoba tükör 100x70

ICONE teakfa fürdőszoba tükör 100x70

A nagy kedvenc: Jin-Jang polc

A most következő darab, nem kifejezetten fürdőszoba bútor, de mivel nagyon népszerű, ezért szeretnénk ezt is megmutatni. A TEAKhome-nál mindannyiunk kedvence a Jin-Jang teakfa polc. A harmónia szimbólumát megelevenítő felfüggesztett polc biztosan bármelyik nappali vagy hálószoba dísze lehet. A polc 2 részból áll és egy 4 szintes polcrendszerként sok-sok helyet teremt könyveidnek, dísztárgyaidnak.

JIN-JANG teakfa polc 100

A teakfa mint mosdó

A végére pedig egy igazi csemegét hagytunk. A legújabb termékek között található különleges ELLA teakfa mosdó egyedülálló módon 100%-ban teakfából készült! A kiállításon, biztosra vesszük, hogy ez a mosdó fogja a kiállított termékeink közül a legnagyobb feltűnést kelteni. Ilyen csoda máshol biztosan nem található meg! A mosdóhoz színben és formatervzésen is passzoló tükröt is mutatunk. Az ELLA teakfa tükör jól harmonizál a teakfa mosdóval.

ELLA falra függesztett teakfa mosdó 100

ELLA falra függesztett teakfa mosdó 100

ELLA falra függesztett teakfa mosdó 100

ELLA teakfa tükör 100x50

Várunk tehát ezzel a Magyarországon valóban páratlan kínálattal a Construmán az Otthon Design Kiállításon 2018. április 11-15-ig. Ha bármilyen kérdésed van, bátran keress meg elérhetőségeinken, Katalin szívesen segít.

Ha pedig még nem tetted, csatlakozz VIP TEAKhome Klubunkhoz, és elsőként értesítünk újdonságainkról, akcióinkról!

Construma Otthon Design Kiállítás 2018

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük