Kerti bútorok

Design és pihenés a kertben trendi kerti bútorokkal

Te is azok közé tartozol, akik szeretnének színt vinni a kertbe vagy a teraszra, de nem olcsó műanyag bútorokkal? Stílusos, formatervezett és minőségi székekkel és asztallal rendezted be képzeletben a kertet, ahol a családdal vagy barátaiddal kényelmesen tudsz pihenni vagy kerti partit rendezni?

Ha Te is erre vágysz, akkor jó hírt hoztunk! Megérkeztek a TEAKshopba az új francia trendet képviselő színes kerti bútoraink! Ebben a trendi válogatásban fém és fa alapanyok párosításából készült kerti székek és asztalok is találhatóak. Ráadásul ezek a darabok nem csak kerti bútorként használhatóak, hanem akár étkezőt is berendezhetünk velük.

Mint minden bútorunk és kiegészítőnk a webshopban, így a kültéri bútoraink is kézzel készülnek, ami garantálja egyediségüket. És természetesen készreszereltek, így kibontás után máris élvezhetjük a kényelmet. Lássuk az újdonságokat!

ARTY festett fém fotelek

Az ARTY kollekcióban modern, formatervezett festett fémfoteleket találunk. Rendkívül mutatós és kényelmes kerti székek, ergonomikus kontúrokkal és karcsú vonalakkal. Praktikus választás kültéri bútorként például a verandára, de akár beltéren is bátran használható. Két különböző színárnyalatban elérhető, karfával vagy karfa nélküli kivitelben is.

Kombinálhatjuk fém vagy akár tömörfa asztallal, így elengedhetetlen kiegészítője lesz a baráti, családi eseményeknek. Kényelemes, praktikus, ugyanakkor stílusos fém bútorok.

ARTY fém kerti karosszék pávakék

ARTY fém kerti szék kékesszürke

SAM fűzfa és fém kerti bútor kollekció

Ez a kollekció egyszerre elegáns és modern. Festett fém és fűzfa kombinációja teszi különlegessé. A kollekció asztalt, széket és karosszéket is tartalmaz, amiket tetszés szerint válogathatunk össze. Az asztal 6 vagy 8 vendégnek biztosít helyet, így nagyobb társaságnak is ideális megoldás.

Kétféle széket is választhatunk ebből a termékcsaládból. Egyszerű, praktikus, rakásolható székeket háttámla nélkül vagy karosszéket. Akár kombinálhatjuk is a 2 modellt. A székek és az asztalok is többféle színben rendelhetőek: a vibráló kék, a különleges zöld, a vidám sárga vagy az elegáns fekete árnyalatok közül biztosan megtalálod a stílusodhoz illőt. Az egyedi hatás kedvéért akár az összes színt is felhasználhatod, hiszen remekül kiegészítik egymást.

SAM fűzfa és fém kerti szék, kék

SAM fűzfa és fém kerti karosszék, sárga

Megtaláltad, amit kerestél? Akkor nézz szét a TEAKshopban és dobd fel a teraszt egy klassz kollekcióval! Ha mégis inkább hagyományos tömörfa vagy rattan bútort szeretnél a kertedbe, kattints ide!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük