Lakberendezési stílusok, Tömörfa bútorok

Home Office: design bútorok dolgozószobába

Imádod a Pinteresten felbukkanó designos dolgozósarkok fotóit nézegetni? Otthonról dolgozol vagy van otthon is dolgozószobád, amit szeretnél  praktikusan berendezni? Arra vágysz, hogy olyan stílusos legyen, mint a design lakber fotókon berendezett irodák, de nem találsz hozzá megfelelő bútort? Akkor olvass tovább, mert most ajánlunk Neked néhány egyedi, minőségi, formatervezett íróasztalt és szekrényt a saját irodádba!

Vintage stílusú dolgozószoba

Most nagyon divatos a vintage stílus a lakberendezésben, ezzel nem mondtunk újat. Rengeteg lelkes követője van, és ha Te is rajongsz érte, akkor a KORT teakfa íróasztal igazán tetszeni fog. Az asztal a klasszikus skandináv vintage stílus modern újragondolásának eredménye. Ferde, fémvégű lábaival és a felületkezelés magas minőségének köszönhetően eredetiséget, stílust és eleganciát visz a helyiségbe.

KORT teakfa íróasztal

KORT teakfa íróasztal

A praktikus és stílusos teakfa íróasztal nagy asztalfelülettel rendelkezik, így kényelmesen tudsz rajta dolgozni. A 2 fiók pedig kitűnő tárolóhelyet biztosít az irataidnak.

KORT teakfa íróasztal

KORT teakfa íróasztal

Praktikus, egyszerű, letisztult stílusával jól illeszkedik bármilyen helyiségbe. Egy kényelmes széket kell csak beszerezned hozzá meg egy szintén vintage stílusú asztali lámpát, és máris élvezheted a dolgozószobádat!

A KORT kollekcióban találsz még fiókos komódot 4 fiókos és 6 fiókos kivitelben is, ha további tárolóhelyre van szükséged.

KORT teakfa komód 6 fiókkal

KORT teakfa komód 6 fiókkal

KORT teakfa komód 4 fiókkal

KORT teakfa komód 4 fiókkal

Még mindig maradva a vintage stílusnál, kitűnő választás a MAGDA 50’s teakfa komód.

Magda vintage komód

Magda vintage komód

Az 50-es évek stílusjegyeit viselő szekrény sok-sok tárolóhelyet rejt magában. A lefelé nyíló ajtó mögött egy kivehető polc található. A további tárolást szolgálja a fiók és a 8 db különböző méretű polcelem. A vintage stílus bájossá és eredetivé, míg a geometriai vonalak és a ferde lábak különlegessé teszik ezt a szekrényt.

Nagyobb dolgozószobába könyvespolcot is helyezhetsz el, ahol a legkedvesebb olvasmányaid vagy a szakmai könyveid kaphatnak helyet. A WALL teakfa könyvespolcok kisebb és nagyobb méretben is tökéletes kiegészítői egy vintage dolgozószobának. Térelválasztóként is alkalmazhatod.

WALL teakfa könyvespolc 85x180

WALL teakfa könyvespolc 85×180

Klasszikus stílusú dolgozószoba

Nagyon nem lehet melléfogni, ha klasszikus stílusú íróasztalt választasz. Az EDEN teakfa asztal egy modern, mégis klasszikus formatervezésű darab. Gyönyörű, kézzel készült íróasztal. Jóleső érzés megsimítani a kezünkkel a selymes teakfa asztallapot.

EDEN teakfa asztal 160

EDEN teakfa íróasztal

A kisméretű, vékony vonalas kemény teakfa asztal 2 külön egységből áll, ezért ízlés szerint alakítható. Téroptimalizáló hatással bír. Ha csak egy dolgozósarkot szeretnél kialakítani, ahhoz is ideális választás, mert a 3 fiókos szekrény elegendő tárolóhelyet biztosít.

design bútorok dolgozószobába

EDEN teakfa íróasztal fiókos eleme

Ehhez az asztalhoz könyvespolcot is választhatsz. Az EDEN teakfa könyvespolc egyszerű, vékony vonalaival egy igazi modern bútordarab, amely őrzi a fa természetes szépségét.

EDEN teakfa könyvespolc 75x200

EDEN teakfa könyvespolc 75×200

Egy másik klasszikus darabunk a MILANO teakfa íróasztal, amely autentikus, természetes, kezeletlen fafelületével harmóniát és nyugalmat áraszt. Ez pedig segíti a kreativitást és a hatékonyságot, ami a sikeres munkavégzéshez szükséges. Imádni fogod!

MILANO teakfa asztal 140

MILANO teakfa íróasztal

Ez a természetes teakfa íróasztal kedves a szemnek, egyedi formatervezésű és nagyszerű tárolóhelyet kínál. Gondoltad volna, hogy a két modulból álló bútordarab felső rekeszes eleme az asztal alá is helyezhető? Praktikus megoldás, igaz? A fogantyúk pedig rafináltan a fiókba süllyesztve találhatóak.

MILANO teakfa asztal 140

MILANO teakfa íróasztal

Ha egy teljes helyiséget rendeznél be a MILANO kollekcióval, akkor találsz 10 fiókos komódot vagy konzolasztalt is, amik további tárolási lehetősget nyújtanak.

MILANO teakfa komód 10 fiókkal

MILANO teakfa komód 10 fiókkal

MILANO teakfa konzolasztal 120

MILANO teakfa konzolasztal 120

Dolgozószoba bútorok indusztriál stílusban

Szereted a régi gyárak hangulatát és szívesen csempésznél egy kis indusztriál stílust a dolgozószobádba? A kínálatunkban ilyen bútorokból is választhatsz. Például az INDUSTRIEL mangófa komód 8 fiókkal tökéletes tárolóhelye lehet az iratoknak, irodai holmiknak.

INDUSTRIEL mangófa komód 8 fiókkal

INDUSTRIEL mangófa komód 8 fiókkal

A gyönyörű, fehérített nyers mangó fa felület klasszikusan kifinomult. A fém címketartókba tetszőleges feliratokat helyezhetsz.

INDUSTRIEL mangófa komód 8 fiókkal

INDUSTRIEL mangófa tökéletes irodabútor

Sok-sok irathoz választhatsz szekrényt is ebből a kollekcióból. Az INDUSTRIEL mangófa szekrénnyel tovább fokozhatod a bájos “gyárhangulatot”. Az INDUSTRIEL kollekció darabjai egy igazi keleti-parti loft lakás hangulatát viszik az irodádba.

INDUSTRIEL mangófa szekrény 180

INDUSTRIEL mangófa szekrény iratoknak

Ha csak egy könyvespolcot keresel ebben a stílusban, akkor választhatod a COLOR BEBOP fém és teakfa könyvespolcot. Akár térelválasztónak is megfelelő. A szürkéskék fémbetétek frissessége jól harmonizál a természetes fa klasszikus otthonteremtő tulajdnoságával. A Bebop kollekció különlegessége, hogy fa alapanyagait régi épületek teakfa elemeiből hasznosították újra, míg a fém részek régi autókból és hidakból származnak.

COLOR BEBOP fém és teakfa könyvespolc 110x174

COLOR BEBOP fém és teakfa könyvespolc 110×174

A legjobb design bútorok dolgozószobába vagy dolgozósarokba a TEAKshopban készreszerelten rendelhetőek. Kicsomagolás után, amint a helyére kerülnek, máris kezdődhet a munka, megvalósíthatod a terveidet! És ugyanolyan stílusos környezetben dolgozhatsz, mint a lakberendezési fotókon!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük