Az idei lakberendezési irányzatok egyfajta visszatérést jeleznek a természethez mind színekben, mind pedig alapanyagokban. A minimalista stílust felváltja a látványosabb „maximalista” design. De emellett nem tűnik el az indusztriális stílus sem. A TEAKhome termékkínálatával mindez könnyen megvalósítható, hiszen designereink eddig is a természetes anyagok használata mellett kötelezték el magukat.

Biofília design

A természetes anyagok, mint a tömörfa vagy kő, egyre hangsúlyosabbá válnak a belső terekben, mivel az ember igénye a természettel való harmónia visszaállítására manapság különösen erős. A természetes környezet pozitív hatással van a közérzetre, növekszik a teljesítmény, csökken a stressz. Ezt a hatást tovább erősíti a tágas, napfényes belső terek kialakítása is.

Tömörfa bútort a lakás bármelyik helyiségébe választhatunk, beleértve a fürdőszobát is, hiszen a teakfa anyagában vízálló. Egy tömörfa bútor sokkal több egyszerű design elemnél: olyan bútordarab, ami az életünk részévé válik. A kő és márvány mosdóink egyre nagyobb népszerűsége is mutatja a természetesség utáni vágyat. Egy kőmosdó azt az érzést kelti, mintha egy csobogó patakban mosnánk kezet.

Környezettudatosság

Előtérbe került a fenntarthatóság kérdése a lakberendezésben is. A TEAKhome filozófiájának is fontos része, hogy ellenőrzött, fenntartható forrásból származó vagy újrahasznosított anyagból készítsük a bútorainkat.

Az év színe a klasszikus kék

Bár a 2020-as év színének a klasszikus kéket választották, mellette a földszíneknek és a  nőies, pasztell árnyalatoknak is szerep jut. Bátran válasszunk sötét színárnyalatokat, akár a feketét is, mert jól kombinálható a világosabb színekkel és a natúr fával, ami tökéletes kontrasztot teremt, mégsem válik nyomasztóvá.

Textúrák, nemes anyagok kombinálása

Népszerűek maradnak a geometriai minták, de a vibráló, színes virágmintás tapéták is meghatározóak 2020-ban. A színek, formák, textúrák kiemelt jelentőséget kapnak, amihez a különböző tömörfa bútorok tökéletesen illeszkednek, hiszen minden faanyag más és más árnyalattal és erezettel (sőt illattal) teremt különleges enteriőrt. A férfiasabb, indusztriális stílus továbbra is reneszánszát éli. A nyers, ipari anyagok mint a beton, kő vagy fém nagyszerűen kombinálhatóak a valódi fával.

A TEAKhome-nál széles a paletta a teakfától a rózsafáig vagy a mahagónitól a tölgyig. Ismerd meg kínálatunkat, és vidd be a természet egy darabkáját az otthonodba!

A cikk a Veranda lakberendezési magazin 2020/1. számában jelent meg. Már kapható az újságárusoknál.

Azonnal raktárról rendelhető termékek!

Tekintse meg székesfehérvári raktárunkból 4 munkanap alatt kiszállítható termékeinket!

teakhome hirlevel

Legyél Te is VIP tagunk!

Regisztrálj hírlevelünkre a legfrisebb akciókért és egyedi kuponokért!

Sikeres feliratkozás!

Értesítést kérek! Értesítjük, amint a termék újra készleten lesz. Kérjük, ehhez adja meg az e-mail címét!
E-mail Mennyiség

Az adatait harmadik félnek nem adjuk ki! Adatkezelés Szabályzatunkat itt találja.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping