Fürdőszoba bútorok, Teakfa, Tömörfa bútorok

Miért a teakfa a legjobb választás fürdőszobába?

TEAKhome indonéz teakfa bútorok

EDGAR teakfa és kerámia fürdőszoba szekrény 120Gyakran felmerül a kérdés, hogy érdemes –e tömörfa bútorral berendezni a fürdőszobát. Sok a kérdés, kétség ezzel kapcsolatban, mint például:

Nem fog tönkremenni a párás levegőtől? Bírja majd nedvességet? Rövid időn belül cserélni kell majd? Mennyire kell ápolni? Biztosan nagyon macerás megőrizni a szépségét… Kicsi fürdőszobába biztosan nem találok megfelelőt…

Általában ezekkel a kérdésekkel találkozunk, amikor szóba kerül a téma. A jó hír az, hogy a teakfából készült bútoroknak olyan egyedülálló előnyei vannak, amik tökéletesen alkalmassá teszik arra, hogy ilyen párás, nedves helyiségben is használhasd őket. Sőt! Nem véletlen, hogy elsőként a fürdőszoba bútorok kerültek fel a webshopba.

 

A teakfa, a fák királya

A teakfa Dél- és Délkelet Ázsiában őshonos: Indonézia, Thaiföld, Burma, Malajzia, India területén vannak a legnagyobb ültetvények.

Ezt a fát már évszázadok óta használják hajóépítésre, mert vízálló, ellenáll a termeszeknek és egyéb növényi kártevőknek. De épületekhez is felhasználják és fafaragó művészek dolgoznak vele. A teakfa nagy előnye, hogy felületkezelés nélkül is vízálló, így a párás környezet nem árt neki. Emiatt a tökéletes választás fürdőszobába.

Amellett, hogy a teakfa bútorok vízállóak, a gombáknak és az időjárásnak is ellenállnak. Ezek az előnyök mind a fa olaj és gumitartalmának köszönhetőek. A legoptimálisabb ideig szárítják a kivágott fákat a bútorgyártás előtt, miközben olaj és gumitartalma megmarad.

Magának a fának a színe önmagában is gyönyörű, már csak ezért sem szükséges kezelni bármilyen lakkal, páccal. Persze ha ez a szín nem tetszik vagy nem illik jelenlegi bútoraid közé, nyugodtan lehet színezett anyagokat is használni ugyanúgy, mint más bútorfa esetében.

WAVE 120 teakfa és kerámia fürdőszoba szekrény 120A teakfa fenti előnyös tulajdonságainak köszönhetően nem csak fürdőszobába kiváló, hanem kültéri bútornak is. A legjobb minőségű kerti bútorok azok, amik ebből az egzotikus fából készültek. Gyönyörűek és időtállóak.

Biztos lehetsz benne, hogy ha ilyen bútort választasz, az hosszú évekig ki fog szolgálni. Ráadásul az értékét is megtartja, hiszen a teakfa a világ egyik legdrágább fája. Nehezen beszerezhető, mert például Indonéziában ez az egyik legfontosabb nemzeti kincs és az állam felügyeli az ültetvények működését és az exportot is.

Tehát ha a fürdőszobádat fából készült bútorokkal rendeznéd be, akkor a teakfa a tökéletes választás, mert:

  • vízálló
  • ellenáll a növényi kártevőknek és a gombának
  • nem igényel felületkezelést
  • időtálló
  • értékálló
  • gyönyörű

Szeretnéd élőben is megnézi és megérinteni, milyen különleges? Foglalj időpontot a bemutatótermünkbe itt!

TEAKshopunkban folyamatos akciókat kínálunk, kattints ide, hogy megnézd választékunkat!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük