Teakfa, Tömörfa bútorok

Neked való a teakfa bútor, ha ezek igazak Rád

Mivel a teakfa fürdőszoba bútorok még viszonylag kevéssé ismertek nálunk, ezért aki először találkozik velük, nem biztos, hogy el tudja dönteni, miért válasszon teakfa berendezést otthonába. Nyugat-Európában már hódítanak a beltéri teakfa bútorok. Most kiderítheted, hogy neked való –e!

A teakfa bútor természetes

Szereted a természetes anyagokat? A teakfa az. Ha fontos számodra, hogy olyan bútorokkal vedd körbe magad, amelyek teljesen természetesek, nincsenek semmilyen festékkel, lakkal felületkezelve, akkor a mi teakfa bútorainkat Neked találták ki! A kínálatunkban található bútorok semmilyen módon nincsenek kezelve vagy csak egy természetes olajos kezelést kaptak, ami csupán egy kis fényt ad a teakfának, de egy bizonyos idő múlva elpárolog a felületről. Teljes mértékben természetes!

 

SLATS teakfa és márvány fürdőszoba szekrény, keskeny 150

SLATS teakfa és márvány fürdőszoba szekrény, keskeny 150

 

A teakfa bútor higiénikus

Higiénikus megoldásokat keresel? A teakfa nem penészesedik. Amellett, hogy a teakfa bútorok a természetességükkel hívják fel magukra a figyelmet, a fa saját olaj -és gumitartalmának köszönhetően ellenáll a gombásodásnak. Egyszerűen nem tudnak megtelepedni rajta a gombák, így a teakfa bútorok nem penészesednek. Ez a tulajdonsága is páratlanná teszi, hiszen a penész egészségkárosító hatása köztudott, de egy teakfa fürdőszoba bútornál a párás levegő ellenére sem kell tartanunk a penész megjelenésétől a bútoron.

 

WAVE 120 teakfa és lávakő fürdőszoba szekrény 120

WAVE 120 teakfa és lávakő fürdőszoba szekrény 120

 

Tömör teakfa bútor, ami vízálló

Vízálló bútor a fürdőszobába? A teakfa anyag természetesen vízálló. Más tömörfa bútorokkal szemben a teakfa hatalmas előnye, hogy nem korhad, vízálló. Nem véletlen, hogy a hajógyártásban az egyik legfontosabb alapanyag. Itt írtunk arról, hogy Európába többek között ezért is exportálták hatalmas mennyiségben a 19. századtól kezdődően. Ha eddig féltél attól, hogy fából készült bútorral rendezd be a fürdőszobádat, akkor a teakfa szekrényeink Neked valók! Biztos lehetsz benne, hogy bírja a vizet és a párát.

 

TYPO teakfa fürdőszoba szekrény, felfüggesztett 90

TYPO teakfa fürdőszoba szekrény, felfüggesztett 90

 

Kültéri bútor, ami éveket kibír

Tartós bútorra vágysz? A teakfa időtálló. Ha tartós, időjárásálló kültéri bútorra vágysz, aminek a felületkezelése nem jelent macerát, akkor megint csak Neked találták ki a teakfát! Hazánkban elsősorban kültéri bútorokként találkozhattál ezzel a fával. Mivel vízálló, ellenáll a napnak, szélnek, esőnek és még a rovarok sem támadják meg, ezért ezek a tökéletes kültéri bútorok. Teraszra, medence mellé használhatod őket. Ha szeretnéd minél tovább megóvni, akkor egy vizes bázisú anyaggal elég évente egyszer lekenni őket, és amellett, hogy a teakfa különleges tulajdonságai megmaradnak, megvédjük a külső hatásoktól.

TEO teakfa kültéri asztal 180

TEO teakfa kültéri asztal 180

A teakfa bútor ápolása egyszerű

Kihagynád a bútor karbantartását? A teakfával erre nem lesz gondod. Ha olyan bútor után kutatsz, aminek a felülete nem kényes, könnyen tisztántartható, akkor a teakfa bútoraink ebben is tökéletes társaid lehetnek. Tisztítani őket egyszerűen vizes szivaccsal lehet, esetleg kefével finoman meg lehet dörzsölni a felületüket. Kávé vagy borfolt esetén picit csiszolópapírral megdörzsöljük és a foltot el tudjuk tüntetni. Részletesebben itt írtunk róla. Ismersz ennél egyszerűbben tisztítható anyagot? Mi sem.

 

VADIM teakfa kültéri asztal 180

VADIM teakfa kültéri asztal 180 5

 

Teakfa bútor, az örök darab

Teakfa fürdőszobaszekrényHosszútávra vásárolsz? Teakfa bútorod évtizedeken keresztül kiszolgál Téged. A mai tömeggyártott, bútorlapból készült bútorok világából kiemelkedik a teakfa. Ez tömör fából készül. A teakfa a világon az egyik legdrágább bútoralapanyag, ezáltal a belőlük készülő beltéri és kültéri bútorok vagy egyéb berendezések, dekorációk meglehetősen értékesek. Tartósságuk miatt évtizedekig is használhatóak. Sőt! A teakfa bútorokat akár újra lehet hasznosítani. Hogyan lehetséges ez?

TRESTLE teakfa állítható magasságú étkező asztal 200x100

TRESTLE teakfa állítható magasságú étkező asztal 200×100

 

Legtöbb bútorunk kézi készítésű fém kötőelemek nélkül. Így könnyedén újra megmunkálhatóak az elemek. És ez megismételhető több generáción keresztül, mert az anyag még mindig ugyanolyan gyönyörű lesz. Akár egy arany ékszer, ami más formában újjászületik.

Neked való a teakfa? Ha meggyőztünk, nézz szét a TEAKshopban!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük