Rólunk szól

Mit jelent a karácsony a TEAKhome-nak?

A karácsony üzenete a szeretet, ami számunkra, a TEAKhome csapatának, is rendkívül fontos. Hiszen a TEAKhome megszületését is a szeretet eredményezte. Az volt a célunk már az elején, hogy átadjuk a teakfa iránti szeretetünket. Folyamatosan ezen dolgozunk és boldogok vagyunk, amikor olyan visszajelzést kapunk, ami visszatükrözi ezt a küldetésünket.

A szeretet körülvesz

Írtunk már arról korábban, hogy miért szeretjük a teakfát, de most újra elgondolkodtunk rajta. Sok dolog jutott az eszünkbe újra.

Minden emberben él a vágy, hogy megmutathassa az egyediségét. Mindannyian vágyunk a szépségre, természetességre. Vágyunk egy nyugodt szigetre ebben a rohanó, modern világban. Sokan az otthonukon keresztül tudják megmutatni a személyiségüket, vagy az otthonteremtés kreatív és ugyanakkor meghitt folyamatában tudnak létrehozni valami számukra fontosat.

Amikor megismertük a teakfa bútorokat, akkor tudtuk, hogy minden megvan bennük, amivel egy otthont meghitté, természetessé és egyedivé varázsolhatunk. A teakfa nem csupán egy értékes faanyag. Kisugárzása van, megnyugtató érzés megérinteni, érezni az illatát. A bemutatóteremünkben is szinte érezni lehet, hogy ezek a bútorok élnek. Ezt nehéz szavakkal átadni, hiszen minden érzékszervünkre szükségünk van, hogy megtapasztaljuk.

De öröm volt látni, hogy akik élőben is megérezték ezt, azok egytől-egyig ugyanúgy a teakfa hatása alá kerültek. Megszerették. Bízunk benne, hogy egyre többen lesznek.

A teakfa bútorok körül nem csak a fa mint anyag szeretete van jelen, hanem a környezetünk szeretete is. Az a tulajdonsága, hogy újrahasznosítható, segít megvédeni a teakfa erdőket, a környezetünket. Aki szereti a bolygónkat és keresi a módját, hogy hogyan védhetjük meg, annak ez biztosan rendkívül fontos szempont.

A teakfa bútorok szeretettel készülnek, hiszen minden egyes darab kézi megmunkálású. Gondos, szakérető kezek munkája minden egyes darab.

És ami nagyon lényeges: a teakfa bútorok generációkat kötnek össze. Tovább adhatjuk örökségként a gyermekeinknek, unokáinknak, mert a teakfa a tartósság, időtállóság szimbóluma.

Mi ezt a szeretetet szeretnék a jövőben is tovább adni minél több embernek. Köszönjük, hogy követsz minket. Reméljük, sikerült Neked is átadni valamit abból a szeretetből, lelkesedésből, amit a teakfa iránt érzünk. 

 

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük