Lakberendezési stílusok, Tömörfa bútorok

2018 menő lakberendezési trendjei

Év elején gyakran olvashatunk előrejelzéseket arról, hogy mik lesznek az új év trendjei a lakberendezésben. Mi is követjük a lakberendezési blogokat, és örömmel olvastuk, hogy több olyan irányzat is jellemzi majd a 2018-as évet, ami a TEAKhome kínálatában is megtalálható. Lássuk, mi lesz a menő 2018-ban?

A metál divatja – Fém bútorok és kiegészítők

A Díványon megjelent cikkben arra buzdítanak, hogy bátran használjunk rozsdamentes acélból készült bútorokat, kiegészítőket a lakás bármelyik helyiségébe. Egyre nagyobb az érdeklődés ezekre a berendezési tárgyakra.

A cikket olvasva rögtön tudtam, hogy a Michal kollekciónk, amely teakfa és fém felhasználásával, egyedi dizájn alapján készített fürdőszoba szekrényeket és polcokat foglal magában, anyagában és megjelenésében igazán trendi lesz ebben az évben!

MICHAL teakfa és fém fürdőszoba szekrény 140

MICHAL teakfa és fém fürdőszoba polc, alsó egység

MICHAL teakfa és fém fürdőszoba szekrény 60

MICHAL teakfa és fém fürdőszoba polc, felső egység

A márvány és fém kerek asztalunk is remek választás lehet ehhez a fémes stílushoz. De a Key Wood kollekcióban is találsz teakfa és fém ötvözésével készült, formatervezett asztalt és széket vagy dupla karosszéket is.

Kerek márvány és fém asztal

KEY WOOD teakfa karosszék

Ha pedig valami igazán univerzális fémpolcot szeretnél, akkor az indusztriál stílusú Stella fém polcunkat nézd meg feltétlenül, mert ezt a polcot a lakásban bárhová felszerelheted: nappaliba, előszobába vagy konyhába is.

STELLA fém polc 100

STELLA fém polc 100

Spa hangulat a fürdőszobában

Bár a cikkben a panorámás kilátást említik mint lehetséges jövőbeni trendet, de a természetközeli mégis luxus érzését keltő fürdőszobák, szerintünk abszolút beleférnek ebbe a stílusba. A TEAKhome éppen ezt a vonalat képviseli, ami a francia letisztult dizájnnak köszönhető. Ráadásul mosdóink is különleges, formatervezett, minőségi darabok, amik egy wellness szállodában is tökéletesen mutatnak.

KONI márvány állómosdó, fekete

CALYPSO márvány mosdó, krém színű

A terrazzo reneszánsza

A terrazzo anyagról már korábban készítettünk egy összefoglalót (itt olvasható), amiben sorba vettük, miért olyan sokoldalú és közkedvelt alapanyag. Gyönyörű és tartós felületeket lehet vele létrehozni, padlóburkolatnak is tökéletes, hiszen az időjárás viszontagságait is jól bírja. A Dívány cikkében a terrazzo padlókat említik, amik újra divatba jönnek.

Azonban mi azt tapasztaljuk, hogy a terrazzo mosdók , és egyáltalán a kő mosdók, igen nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban idén. Ügyfeleink szemmel láthatóan élvezik, hogy már nem kell a hagyományos porcelánban gondolkodni és bátran válogatnak kőmosdóink széles választékában.

Viszonlyag alacsony költségvetésből igen egyedi fürdőszobákat valósítanak meg. Például egy Singer varrógépasztal és egy terrazo mosdó kombinációjával, amit itt mutattunk be. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy a terrazzo nem csak padlóburkolatként, hanem mosdó formájában is meghatározó trend lesz 2018-ban. Nem titkolt célunk, hogy a TEAKhome neve egyet jelentsen az egyedi, minőségi, formatervezett mosdókkal.

PEGASE terrazzo mosdó, szürke

PEGASE terrazzo mosdó, fehér

AULNE terrazzo mosdó, confetti

Férfias erő – Nyers anyagok alkalmazása a lakberendezésben

A vizsuart blogon Vinkovics Zsuzsa lakberendező cikkében arra utal, hogy a nyers anyagok mint a beton vagy a kő, a 2018-as lakberendezési trendekben is meghatározó lesz. Azt ajánlja, hogy a férfias hatást tompítsuk pasztell színekkel, réz kiegészítőkkel vagy fával, ha különleges atmoszférára vágyunk. A természetes kő mosdóink jól illeszkedhetnek ehhez a trendhez. Egyrészt gyönyörűek, minden darab teljesen egyedi és páratlan rusztikus felülettel rendelkeznek. Maga a teakfa is tökéletesen passzol a fémhez és a kőhöz is, így ezt a férfias, nyers stílust jól kiegészítik.

EXO STRI márvány mosdó, szürke

VERTIGO teakfa asztal 110x60

Kerek márvány és fém asztal

Ha tetszett a cikk, kérd hírlevelünket, és mindig értesítünk az újdonságainkról. Ha követed a trendeket és a minőségi lakberendezési tárgyakat, bútorokat keresed, itt a helyed a VIP csapatban!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük