Fürdőszoba bútorok, Lakberendezési stílusok, Teakfa

Komplett fürdőszoba berendezés: az elegáns TYPO teakfa szett

Ha jártál már a TEAKshopban, biztosan tudod, hogy a kínálatunkat a modern, mégis elegáns fürdőszoba bútorok jellemzik. Nagy örömünkre a kínálat egyre bővül, így már az otthonod bármelyik helyiségébe találsz bútorokat, kiegészítőket. De a legnehezebb talán a fürdőszoba bútorok beszerzése, hiszen a páradús levegő, ami a fürdőhelyiséget uralja, nem ideális környezet a fából készült bútorok számára. Legalábbis mostanáig így volt. Egy olyan szettet ajánlunk most, amibe könnyen beleszeretsz!

Teakfa a fürdőszobába

A TEAKhome kínálata újdonságot hozott a fürdőszoba lakberendezésbe, hiszen a teakfa bútorok Magyarországon eddig leginkább kültéri bútorként voltak ismertek. Beltéri bútorként kevéssé elterjedt, annak ellenére, hogy ennél jobb faanyagot elképzelni sem lehet. A webshop indulásakor nem véletlenül helyeztünk nagy hangsúlyt a fürdőszoba berendezésre.

A teakfa a hajóépítés alapanyaga is évszázadok óta, ami nem véletlen. Ez a fa vízálló és nagyon jól bírja az időjárás viszontagságait. Az már csak hab a tortán, hogy nem penészesedik és rendkívül tartós felületkezelés nélkül is. Amikor azt mondjuk, hogy tartós, akkor évtizedekről beszélünk! Bővebben itt és itt is olvashatsz róla.

Ezekből a tulajdonságokból egyenesen következik, hogy a teakfa bútoroknak nem árt a pára és a víz. Nem fognak vetemedni vagy penészesedni. Szemben egy átlagos furnér bútorral, aminél ezekkel sajnos számolni kell. Ha eddig azért nem rendezted be fából készült bútorral a fürdőszobádat, mert attól tartottál, hogy hamar tönkremegy, akkor olvass tovább!

Minőségi, francia dizájn alapján kézzel készített bútorok

A teakfa természetessége otthonosságot, természetközeli érzést nyújt. A természetességet pedig kő mosdókkal még tovább fokozhatod. Idén trend a spa érzés a fürdőszoba lakberendezésben, amihez teljes mértékben passzol a teakfa és a kő párosítása. És ugye azt tudjuk, hogy a nemes anyagok sosem mennek ki a divatból.

Személyes kedvencünk is a TYPO teakfa komplett fürdőszoba szett, ami egy falra szerelhető szekrényből, polcból és tükrös polcból áll. Letisztult, éles vonalak jellemzik ezeket a formatervezett teakfa bútorokat. Nem csak a formatervezés lenyűgöző, hiszen az okos kialakításnak köszönhetően rendkívül praktikusak is. Sok tárolóhellyel, polccal rendelkeznek. Amit még ki kell emelnünk, hogy mindegyik bútor egyedi, kézi megmunkálású.

TYPO teakfa fürdőszoba szekrény, felfüggesztett 90

Azoknak ajánljuk a szettet, akik szeretik a modern és elegáns dizájnt. Mivel a bútorok falraszerelhetőek, így a padlót szabadon hagyják. A rendelkezésre álló teret optimálisabban ki tudjuk használni.

A tükrös polcon a tükör eltolható, ezáltal ajtóként is funkciónál. Ahogy a többi darab, úgy ez a polc is egyszerú és letisztult, mégis elegáns.

TYPO teakfa fali fürdőszoba polc tükörrel 90

TYPO teakfa fali fürdőszoba polc tükörrel 90

TYPO teakfa fali fürdőszoba polc tükörrel 90

TYPO teakfa fali fürdőszoba polc tükörrel 90

A falra szerelhető nagy polcos szekrény sok-sok polccal felszerelt, az ajtó megoldás pedig igazán ötletes.

TYPO teakfa falraszerelhető fürdőszoba polc 120

TYPO teakfa falraszerelhető fürdőszoba polc 120

TYPO teakfa falraszerelhető fürdőszoba polc 120

A fürdőszoba szekrényt úgy tervezték, hogy egy mosdótállal tudjuk felszerelni.Akárcsak a tükrös polc, a szekrényhez is tolóajtót képzeltek el. A szekrény 2 polccal rendelkezik és egy tolóajtó mögötti tárolóhellyel. Legyűgöz egyszerűségével és a rafinált ajtómegoldásával.

ISA terrazzo mosdó fekete

VERTIGO teakfa dohányzó asztal 110x60

VERTIGO teakfa dohányzó asztal 110x60

A mi ajánlatunk ehhez a bútorhoz az ISA fekete terrazzo mosdó. Tökéletesen harmonizál a teakfával, a komplett fürdőszoba berendezés tökéletes kiegészítője.

ISA terrazzo mosdó fekete

ISA terrazzo mosdó fekete

Fontos tudni a bútorainkról, hogy megrendelés után készre szerelten érkeznek, tehát miután a futárunk átadta a csomagot, már fel is szerelheted őket. Természetesen a szett darabjai egyenként is megvásárolhatóak, ha nincs szükséged komplett fürdőszoba berendezésre, de szeretnél egy stílusos polcot vagy szekrényt a fürdőszobádba.

Iratkozz fel hírlevelünkre és legyél VIP tag! Mindig értesítünk az újdonságokról és a csak VIP tagok számára elérhető exkluzív ajánlatokról.

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük