Fürdőszoba bútorok, Kőmosdó, Márvány, Terrazzo, Vásárlói fotók

Vásárlóink küldték: stílusos, egyedi fürdőszobák

TEAKhome vélemények fotók

Mindig nagy örörmet okoznak a pozitív vásárlói visszajelzések, gondolom, ezt nem kell ecsetelnem. De még inkább megdobogtatja a szívünket, ha a vásárlóink fotókat is mellékelnek, amiben megmutatják, hová kerültek a TEAKshopból kiválasztott tömörfa bútoraink és kőmosdóink! Azt látni, hogy milyen szépen illeszkednek ezek a bútorok a Vásárlóink egyéni stílusához, megfizethetetlen. Most ilyen fotókból készítettem egy összeállítást, amiben beleshettek az ő fürdőszobáikba! Mind egy-egy gyöngyszem!

Rögtön elsőként jöjjön egy kreatív, ráadásul manapság igen divatos megoldás. A szürke ISA terrazzo mosdónkat egy régi SINGER varrógép állvánnyal ötvözte ügyfelünk, ami tökéletesen passzol egymáshoz. A kő és a fém teljes harmóniában egyesül. Azóta is az egyik kedvencünk ez a fürdőszoba!

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Itt pedig szintén ISA terrazzo mosdóra esett a választás, de a fekete árnyalatra. Jó döntés volt ez a mosdó ebbe a csodás szépségszalonba, mert a fekete eleganciát és luxust sugároz, ami nagyon is illik egy ilyen környezetbe!

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Ez a tükör azóta sajnos már lekerült a kínálatunkból, pedig nagyon kedveltük az AYA fenyőtükör designját. A valódi fa melegsége jól ellensúlyozza hideg csempét. A GALET NOBU természetes kő mosdó pedig szintén a természet egy darabkáját hozza be az otthonunkba.

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Ezeket a képeket egy törzsvásárlónktól kaptuk, aki nem csak képeket osztott meg velünk, hanem rendkívül egyedi stílusban megírt termékajánlásokat is. Egyszerűen levett minket a lábunkról! A fürdőbe egy természetes NOBU kőmosdót választottak és egy felfüggesztett BASIC teakfa fürdőszoba szekrényt. Bár méretben nem lett volna megfelelő, de annyira beleszerettek, hogy ezt is megoldották. Ahogy írja:

Remek darab!
Egyetlen szepseghibaja a merete volt, de azert sem hagytuk itt. Egy kivalo asztalos atalakitotta az igenyeinknek megfeleloen. Panel furdoszobaba lett beepitve.
A tukorrel es a mosdoval azsia izgalmas egzotikumat csempeszte a szuk terbe:-)

Külön kiemelnénk, hogy panellakás fürdőszobájából alakították ki ezt a csodás teret!

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Ez az ICONE szett hatalmas favorit volt nálunk, a webáruház nyitása óta hosszú ideig szerepelt a kínálatunkban. Lenyűgöző ez a design a beépített terrazzo mosdóval. A terrazzo szinte beleolvad a teakfába, csodálatos a harmónia. Egyszerre letisztult, és elegáns, praktikus és luxust sugárzó. A Construma Kiállításán is ezt a szettet csodálták meg a legtöbben. (*Sajnos már nem elérhető ez a design.)

Mindig örülünk, amikor egy igazi lakótérben látjuk viszont a bútorainkat, és ez ennél a szettnél különösen így volt. A fürdőszobában eleganciát és a luxus érzést teremtett, de a sok tárolóhelynek köszönhetően mégis praktikus, jól kihasználható bútor.

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Ezt a fürdőszobát nem lehet nem szeretni! A geometrikus, letisztult formák mellett a márvány kifinomultsága lenyűgöző hatást kelt. A CALYPSO fekete márvány mosdó kiválóan harmonizál a KWARTO teakfa fürdőszoba szekrénnyel. Tökéletes stílusérzékkel kialakított fürdőszoba!Vásárlói fotó TEAKhome

 

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Ebbe a fekete-fehér-szürke színkombinációba szépen beleillik a SERENA teakfa fürdőszoba szekrény. Olyan fantasztikus az összhang, mintha egy lakber magazin oldalairól köszönne vissza! Nem tudom, hogy lakberendező segítségével alakították -e ki a fürdőszobát, mindenestre lenyűgöző ez a letisztultság. Most is megmutatkozik, hogy mennyire sokat jelent egy tömörfa fürdőszoba bútor! Melegséget, természetességet, otthonosságot csempész a helyiségbe!

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Vásárlónk mediterrán stílusú otthonában alakította ki ezt fürdőszobát. Első pillantásra teljesen elámultunk, annyira tetszett az a hatás, amit keltett. A meleg barna tónusok, és a zöld növény a GALET NOBU kőmosdó mellett otthonos, mégis egzotikus hatást kelt. A SERENA tükör teakfa keretbe foglalt, egyszerű, mégis nagyszerű. Praktikusan kialakított tárolóhelyekkel gondoskodtak a megfelelő helykihasználásról. A BASIC felfüggesztett teakfa szekrényt láthatjuk. A kád mellé pedig egy KAYU teakfa törölkőzőtartót szereltek fel.

Vásárlói fotó TEAKhome

A WC helyiségbe szintén a BASIC kollekcióból választottak kis méretű szekrényt. Tökéletes párost alkot a MARCO márvány mosdóval. Ez a szett kis fürdőszobákba vagy mellékhelyiségekbe, ahol csak egy kézmosó fér el tökéletes választás. Kis helyet foglal, de praktikus darab. Felette az EASY teakfa tükör pedig plusz tárolóhelyet biztosít, hiszen a keretét úgy tervezték, hogy polcként is funkcionál. Imádjuk ezeket a fotókat!

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Vásárlói fotó TEAKhome

 

 

Az összeállítás végén pedig egy olyan fürdőszoba szerepel, ami egy lakberendezési magazinban is megjelent. Tényleg lenyűgöző a fekete csempe, a marokkói hatású padlóburkolat, a természetes kő mosdó és a teakfa finom melegsége így együtt! A tulajdonosok itt is egy GALET NOBU kőmosdót választottak, a felfüggesztett TYPO szekrény és a BAHYA teakfa tükör mellé.

Vásárlói fotó TEAKhome

 

Jó volt visszatekinteni ezekre a fotókra. Hiszen mi nem “csak” eladunk, hanem kapcsolatokat építünk és segítünk álmokat megvalósítani. Az indulásnál az elsődleges célünk az volt, hogy megismertessük az emberekkel a teakfát, és a tömörfa bútorok szeretetét átadjuk. Amikor ilyen visszajelzéseket kapunk, akkor úgy érezzük, hogy jó úton haladunk. Sokan már ismerik azt az érzést, amit egy teakfa fürdőszoba bútor vagy egy természetes kőmosdó adhat.

Back to list

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük