Kerti bútorok, Tömörfa bútorok

Nappali a kertben – Kerti bútorok erkélyre, teraszra

Ahogy egyre jobban berobban a tavasz, már vágyunk a természet ölelésébe, és elkezdjük tervezgetni a kinti életterünket a kertben. Akár egy erkélyünk van, akár nagyobb teraszunk, jól esik kiülni és a szabadban meginni a reggeli kávénkat vagy csak figyelni a madarakat. Ehhez kényelmes és formatervezett kerti bútorokat álmodtak meg a francia designereink. Tartós tömörfa kerti bútoraink mellett fém és terrazo asztalaink illetve székeink szolgálják a nyári családi, baráti összejöveteleket. A különleges, prémium terrazzo asztallappal készült asztalok az idei nyár slágereinek ígérkeznek. Kínálatunkba újdonságként érkezett prémium kategóriás kerti bútorainkra pedig egyedülálló módon 10 év garanciát adunk!

 

ELIO terrazzo kerti asztal szürke 160x90

Klasszikus tömörfa kerti bútorok

Legnépszerűbb kerti szettjeink az időtálló tömör teakfából készült asztalok és székek. Széles választékunknak köszönhetően minden igényt tökéletesen ki tudunk elégíteni. Gondoltunk azokra is, akik csak 1-2 kényelmes széket és egy kisebb méretű asztalt keresnek, és azokra is, akik nagy társaságot vendégelnek meg a kertjükben. A legtöbb asztalunk bővíthető, a legnagyobb akár 3 méteres szélességig. A székeink között pedig karfás vagy karfa nélküli, összecsukható kerti székek is megtalálhatóak. Ha teljes szettben gondolkodik, akkor az asztalok 4, 6, 8 vagy akár 12 darab székekkel együtt is rendelhetőek. Választhatunk kerek, szögletes vagy ovális asztalt is a teraszunk mértéhez és stílusához igazodva. A CAPRI és az ANDRIA kollekciók Vásárlóink kedvencei.

 

 

CAPRI teakfa kültéri ovális asztal 160-210 cm 4 székkel

 

 

Akik már ismerik a teakfát, azok jól tudják, hogy a legideálisabb kerti bútor alapanyag a teakfa, mert anyagában vízálló, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a rovaroknak, gombáknak, és nem penészesedik. Kültéren még felületkezelés nélkül is évtizedeket bír, de azért nagyon meghálálja a törődést. Ami nem egy ördöngösség, mert tavasszal vagy ősszel kell ápolóolajjal lekenni, és ezzel meg is tettünk mindent azért, hogy eredeti fényében pompázzon. Sok információt megosztottunk már a teakfáról, amit ide kattintva megtalálhat, a tömörfa kerti bútorok ápolásról pedig innen tájékozódhat.

 

CAPRI teakfa kültéri szögletes összecsukható asztal 120-170 cm

 

A teakfa kerti bútorok Rolly Royce-a

Örömmel mutatjuk be legújabb prémium kategóriás teakfa kollekcióinkat! Az ANTIONI, az ARCO, a FRANCIA, a FADO, a HARPER és PALOMA csúcsminőségű kerti bútorainkra 10 év garanciát adunk. Mind a kivitelezés, mind a felhasznált alapanyagok garantálják a magas minőséget és a hosszú élettartamot. Annak, aki hosszú távra tervez kerti bútort vásárolni időtálló designnal, ezek a csúcsminőségű teakfa asztalok és székek nyújtják a tökéletes megoldást. Ismerősei is csodájára járnak majd ezeknek az összeállításoknak még évek múltán is! Nem beszélve arról, hogy nap mint nap élvezheti a luxus érzését anélkül, hogy kimozdulna saját kertjéből.

ANTIONI asztal a nagy társaságokhoz

A majdnem 3 méteres hosszúságával az ANTIONI asztal köré kényelmes elfér egy nagyobb társaság is a nyári estéken. Kifinomult vonalak, és magas szintű megmunkálás jellemzi.

 

ANTIONI prémium teakfa kerti asztal 280x95

 

ANTIONI prémium teakfa kerti asztal 280x95

 

PALOMA teakfa asztalok lenyűgöző designnal

A PALOMA asztaloktól egészen biztosan eláll majd a vendégek szava, hiszen ilyen famegmunkálással ritkán találkozhatunk a mai, bútorlapokból készült tömegtermékek világában. Szemet gyönyörködtető kidolgozása nem okoz csalódást az igényes bútorok rajongóinak. Kerek és ovális asztallappal is egyaránt elérhető, de a lábrészen alkalmazott megoldás mindkét design esetén ugyanolyan egyedi. Látszik a kidolgozáson, hogy nagy precizitást igénylő darabok.

 

PALOMA tömör teakfa kerti asztal, ovális 165x86

 

PALOMA tömör teakfa kerti asztal, kerek 120

 

Csúcskategóriájú kerti székek

Az ARCO székeket prémium minőségű teakfa elemekből készítették hozzáértő kezek, ami rozsdaálló alumínium szerkezetre került. Masszív és strapabíró darabok kortárs design elemekkel fűszerezve.

 

ARCO prémium teakfa és alumínium kerti szék

 

A FRANCIA 100% tömör teakfa kerti székek visszafogottan elegáns megjelenésüket az igényes faragásoknak és a hajlított háttámlának köszönhetik. A háttámla kialakítása a legoptimálisabb kényelmet szolgálja. Érdekesség, hogy a klasszikus BRIDGE szék újragondolása nyomán alkották meg ezt a különleges designt francia tervezőink.

 

FRANCIA teakfa kerti szék

FADO kollekció a kényelem és luxus nagykövete

A FADO kollekció minden olyan bútordarabot magába foglal, ami a kinti életterünkben elengedhetetlen, akár pihenésről, akár vendéglátásról van szó. A napozóágytól, a tálalóasztalig és a kényelmes padokig csupa olyan bútorok, amik maximális kényelmet és kikapcsolódást biztosítanak a teraszpartikon vagy medencés bulikon, de a funkcionalitást teljes mértékben szem előtt tartva. Hiszen a francia design egyik legfontosabb ismérve, hogy egy bútordarab ne csak dekoratív, de használható is legyen! Ezzel a kollekcióval egy luxusszálloda teraszává varászolhatja saját kertjét.

 

FADO teakfa kerti pad 135x92

 

FADO teakfa kerti kávézóasztal 145x77

 

FADO teakfa kerti kanapé 210x95

 

FADO teakfa kerti tálalóasztal 145x45

 

FADO teakfa kerti asztalka 60x49

 

FADO teakfa kerti asztal 240x100

A teakfa tartóssága akáciafába zárva

A fa kerti bútorok igazi klasszikus darabok, és nem csak teakfából, de akáciafából is választhatjuk a szabadtéri nappalink berendezését. Erről a tartós, ellenálló, és nem különben gyönyörű fáról itt írtunk korábban. A természet adta ellenállóképessége az időjárással szemben, a fentebb említett ápolással megtámogatva, kiváló kerti bútorrá teszi. Ha mélyebb tónusú darabokat szeretne, de a teakfa minden előnyével, akkor a CAPRI kollekció akáciafa szettjeit válassza!

 

CAPRI akáciafa szögletes kerti asztal 200/300 12 db székkel

Modern hatású kültéri bútort keres?

A klasszikus fa bútorok fémmel ötvözve kapnak némi indusztriális hatást. A fém keménysége és ipari jellege együtt a fa lágyságával és természetességével modern, mégis otthonos stílust teremt. Az ARNO kültéri asztal és padok szetbben vagy külön tökéletes kényelmet nyújtanak, és dekoratív kiegésztői a kertnek.

 

ARNO teakfa kültéri asztal és pad

 

Az HARPER teakfa és alumínium kollekció újdonságként került fel kínálatunkba, ráadásul ez is része prémium kategóriájú kerti bútorainknak, amelyekre 10 év garanciát vállalunk. Az alumínium szerkezet prémium minőségű, tartós, rozsdaálló anyagból készült. Akár beltéri használatra is kiváló választás. A minőségi anyagok és részletek összhangja teszi teljessé a szettet.

 

HARPER teakfa és alumínium kerti pad 220x42

 

A KEY WOOD szettek is tökéletesek akár erklyre vagy nagyobb teraszra is. Masszív, strapabíró darabok és különleges formatervezéssel alkották meg tervezőink.

 

KEYY WOOD teakfa kerti asztal 90

 

Vásárlói fotón látszik, hogy egy erkélyt milyen otthonosan be lehet rendezni a KEY WOOD kollekció darabjaival.

 

 

Játék a színekkel!

Miért ne keverhetnénk a klasszikus tömörfa kerti bútorokat vidám, színes fém székekkel? A GABY és az ARTY kollekcióban karfás és karfa nélküli színes székek közül válogathatunk fehér, narancs vagy többféle szürke árnyalatban.

 

GABY narancs fém karosszék

 

 

 

Szintén újdonság kínálatunkban a GRAZI alumínium kerti szék, mely párnákkal kiegészítve a tökéletes kényelmünket szolgálja. Tartós és elegáns darab, és akár beltéren is használható modern megjelensének köszönhetően. Jól illik tömörfa asztalhoz, de akár terazzo lapos kerti asztalhoz is.

GRAZI alumínium kerti szék textil párnákkal

Rattan kerti bútorok

Színesíthetjük a teraszt rattan székekkel vagy asztalokkal is. A rattan természetessége tökéletesen illeszkedik a kertbe is, nem csak beltéri bútorként használhatjuk. Egyszerűsége és természetessége az ívekkel kialakított designnal szerethető kültéri bútordarabbá teszi.

 

LEONTIE rattan kültéri dupla fotel

 

LEONTIE rattan kültéri dupla fotel

 

 

A rattan bútorokat egyébként is kedvelik Vásárlóink beltréi bútorként, de jó szolgálatot tesznek a kertben is!

 

 

Ezen a vásárlói fotón az ESTHER rattan dohányzóasztal lett a terasz központi eleme. Legyünk kreatívak! Ami jól mutat a nappalaiban, az a teraszon is tökéletes!

 

 

A nyár slágerei a prémium terrazzo kerti asztalok!

A terrazzot mindenki imádja, mert egyszerre modern és klasszikus, elegáns és játékos, fiatalos és időtálló. Most éli új reneszánszát a lakberendezésben és a belsőépítészetben, úgyhogy a franciák gondoltak egyet, és kültéri asztalokat álmodtak meg belőle. Természetesen ebédlőasztalként is használhatod, ha valami igazán különlegesre vágysz, vagy ha konyhádban terrazzo burkolat vagy munkalap található. Az ELIO kollekcióban kerek és szögeletes asztalokból válogathatsz, fehér, szürke és zöld színű terrazzo lapokkal.

 

ELIO terrazzo kerek kerti asztal zöld 90

 

A terrazzo egy innovatív anyag, a gyártási folyamata különleges, hiszen 80%-ban márványdarabokból áll, ami igencsak strapabíróvá teszi. Ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kisebb, mindennapos használatból eredő sérüléseknek. Nem foltosodik és vízálló. A prémium terrazzo asztallapok intenzív használat mellett, sőt az időjárásnak kitéve is, megtartják szépségüket. Mivel nem sérülékeny, ideális akár vendéglátóegységekbe, apartmanokba is. Egy egyszerű vizes szivaccsal gyorsan újra tökéletesen tisztává varázsolható.

 

ELIO terrazzo kerti asztal szürke 160x90

 

ELIO terrazzo kerek kerti asztal fehér 90

 

Gondolta volna, hogy milyen sokféle anyagot, stílust és színt vihet a kertjébe? Alakítsa ki a nappaliját a szabadban a saját ízlésének és igényeinek megfelelően gazdag kínálatunkból! Ha segítségre van szüksége vásárlás előtt, bátran keresse Katalint!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük