Falpanel, Tömörfa bútorok

Újdonság: 3D indonéz teakfa falpanelek a TEAKhome-tól

3d-teakfa-falpanel-teakhome

Bővült termékkínálatunk első osztályú, indonéz teakfából készült 3D teakfa falpanelekkel, melyek 2 árnyalatban és 3 különböző mintával hamarosan elérhetőek. A teakfa tartósságának és időjárásálló tulajdonságainak köszönhetően nem csak beltéren, hanem kültéren is bátran használható. Ismerje meg ezt a különleges falburkolatot!

A teakfa falpanelek előnyei

#1 Egyedi megjelenést ad a helyiségnek

Felejtse el az unalmas falfelületeket! A fa természetes szépsége, változatos mintázata és árnyalatai megadják azt az utánozhatatlan egyediséget, amelyet egy különleges enteriőr tervezése során szeretnénk elérni. Mivel a panelek eltérő vastagságúak, 3 dimenziós hatást érhetünk el vele.

#2 Dekorál és karakteressé tesz

A falpanelekkel egy olyan fókuszpontot alakíthatunk ki. akár egy teljes falat, akár csak egy sávban alkalmazzuk, ami igazán karakteressé teszi a helyiséget. A tömör teakfának nem csak a megjelenése egyedülálló, de a fa természetes kisugárzása energiával tölti fel a teret. A természetes anyagok jó hatással vannak a hangulatunkra, megteremtik az otthonosság érzését.

 

#3 Hang-és hőszigetelő tulajdonságokkal bír

Bár elsősorban dekorációs céllal kerülnek a falra, de ne felejtkezzünk el arról sem, hogy segítenek a hőszigetelésben és a hangszigetelésben is. Ezzel is növelik a komfortérzetünket.

#4 Könnyen rögzíthető bármilyen felületre

A teakfa falpaneleink könnyen méretre vághatóak, és a rögzítésük is rendkívül egyszerű. A panelek hátulja műanyag hálós, ragasztóval tudjuk felhelyezni a falfelületre. Nagy előnye, hogy nem kell a felrakás előtt a falat csiszolni vagy festeni, a kisebb egyenetlenségeket tökéletesen elrejti.

 

#5 Izgalmas színek és kialakítás

Az elemek különböző kialakításúak: szögletes vékony, vastag és kerekített vastag teakfa elemekből állnak. Az eltérő vastagságnak köszönhetően jön létre az az izgalmas térhatás, ami dinamikát visz a térbe. Sötét és világos színben is választható, vékonyabb vagy szélesebb lécekből kialakítva. Mivel vízszintesen és függőlegesen is felrakható, így különböző hatásokat érhetünk el. Segítségével akár megnyújthatjuk a teret, ami ezáltal tágasabbnak hat majd. Válassza a helyiség színeivel harmonizáló árnyalatban!

 

#6 Tartós és időjárásálló

Bátran elengedhetjük a fantáziánkat, és a nappalin vagy hálószobán túllépve akár fürdőszoba falra, sőt teraszra is kerülhet. A teakfa saját olaj-és gumitartalmának köszönhetően rendkívül tartós, ellenálló faanyag, ami kifejezetten szereti a párás levegőt. Manapság egyre többen keresik az alternatív lehetőségeket fürdőszobába a hagyományos csempeburkolat helyett, amire a teakfa panel kínálja a tökéletes megoldást. Igazi spa hangulatú, természetközeli fürdőt alakíthatunk ki a segítségével, ami a nyugalom és feltöltődés szigete lesz a család számára.

#7 Könnyen karbantartható

Egy újabb érv a teakfa falpanelek mellett, hogy a faanyag tartóssága miatt kevés törődést igényel, amit évtizedekre meghálál. A teakfa felületén az UV hatására idővel ezüstös patina keletkezik. Ez a minőségét nem befolyásolja, ám ha szeretné a természetes barna színt megóvni, kezelni kell a felületet. De vannak, akik kifejezetten várják, hogy elérje ezt a patinás megjelenést. Igény szerint olajozható, lakkozható vagy lúzorozható a felület.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését 3D teakfa falpaneleink, nézze meg webáruházunkban az elérhető színeket és mintákat. Ha pedig további kérdése van, vagy nagyobb mennyiségre lenne szüksége, keresse bátran Katalint!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük