Fürdőszoba bútorok, Mosdók

Porcelán mosdó stílusosan

A legelterjedtebb fürdőszobai mosdók manapság tagadhatatlanul a porcelán mosdók. Sokan szeretik, mert az olcsóbb típusoktól a drágább, formatervezett darabokig széles a választék, mindenki megtalálhatja a megfelelőt. De azért a legtöbb embernek, ha egy porcelán mosdót kell elképzelnie, valószínűleg elsőre valami hasonló típus ugrik be:

Bár a funkcióját tökéletesen ellátja egy ilyen hagyományos formájú mosdó is, azonban sokkal izgalmasabb is lehet egy porcelán mosdótál, ha kap egy modern designt. Mostanában a spa életérzés a fürdőszobában nagyon trendi, de ehhez szükség van egy egyedi, minőségi mosdóra. Mutatunk néhány lehetőséget, ha maradnál a hagyományos porcelánnál, de mégis formatervezett darabot szeretnél.

Porcelán mosdó egyedi designnal

Ha elrugaszkodunk a megszokott mosdókagyló kialakítástól és mondjuk szögteles formát kap a mosdónk, a végeredmény máris egy modern, letisztult stílusú fürdőszoba lesz. Jól illeszkedik az indusztriál, minimalista irányhoz a LEONCE porcelán mosdónk. A határozott élek férfias megjelenést kölcsönöznek a mosdónak.

LEONCE fém és teakfa fürdőszoba szekrény 60

LEONCE porcelán mosdó

Hasonló kialakítású, de mégis lágyabb vonalakkal, kerekített élekkel az ALEXI mosdónk. Ez ad neki elegáns megjelenést. Bámely fürdőszobába illeszkedik egyszerűségével, modern formatervezésével. Egy nőiesebb, finomabb design.

ALEXI porcelán mosdó

ALEXI porcelán mosdó

ALEXI porcelán mosdó

Ha maradunk a kerek, íves formánál, akkor is többféle design áll rendelkezésünkre. Az ADA porcelán mosdó egy letisztult, egyszerű mosdó modern külsővel. Elegáns és sikkes.

ADA porcelán mosdó

ADA porcelán mosdó

A HILDE mosdó igazán nőies, lágy vonalvezetéssel kifinomult stílusával sokféle stílusú fürdőszobába beilleszthető. Egyszerű, de elegáns és kifinomult.

HILDE porcelán mosdó

HILDE porcelán mosdó

Az ELENA mosdó varázsát a tiszta fehér színe és elegáns ovális fomája adja. Trendi és modern stílusú mosdó. A kermia csillogó fehér színe a fürdőszoba meghatározó darabjává válik.

ELENA porcelán mosdó

ELENA porcelán mosdó

Természetesen a design nem minden. A minőség ugyanolyan fontos szempont a választásnál. A TEAKhome termékeire ez hangsúlyozottan vonatkozik, hiszen minden termékünk egyedi, minőségi, formatervezett. Ami valamennyi porcelán mosdónkat jellemzi:

  • vízkő-mentes
  • könnyű tisztítani
  • karcolás elleni védelemmel ellátva

A TEAKshopból vásárolt mosdók éppen olyan gyönyörűek, akárcsak a termékfotókon. Amit a vásárlóinktól kapott visszajelzések is alátámasztanak. Erre nagyon büszkék vagyunk, mert elkötelezettek vagyunk a minőség mellett.

A TEAKshopban ide kattintva elérhető az összes mosdónk, érdemes böngészni, hiszen szebbnél szebb darabok közül lehet választani.

Ha pedig szeretnél TEAKhome VIP tag lenni, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük