Rólunk

 

TEAKhome – Egyedi, minőségi, formatervezett

A TEAKhome küldetése, hogy megismertesse és átadja a csodálatos és hazánkban kevésbé ismert teakfa szeretetét az embereknek.

Célunk, hazánk teakfa szakértőiként, hogy:

• ügyfeleinket csodálatos kültéri és beltéri bútorainkkal tegyük boldoggá
• minden kérést magas színvonalon teljesítsünk
• minden kérdésre professzionális választ adjunk

A teakfa a világ egyik legértékesebb fája. Nehezen beszerezhető, mert több ázsiai országban is ez az egyik legfontosabb nemzeti kincs és az állam felügyeli az ültetvények működését és az exportot is.
A teakfa a tökéletes faanyag, mert kemény, mint a tölgy, vízálló, mint a cédrus és nem korhad, mint az akác. Évszázadok óta használják hajóépítésre, épületekhez és fafaragó művészek gyönyörű alkotásokat hoznak létre belőle. Sok országban az emberek teakfából készült ajándékot adnak egymásnak, amikor az időtállóságot és tartósságot szeretnék szimbolizálni.
Mennyire időtálló? 2000 éves, teakfából készült épületek vannak. Az olcsó modul bútorok világában, amikor sokan vesznek valamit, ami mindenhová illik, majd pár év múlva kidobják, mert tönkrement, ez teljesen felfoghatatlannak tűnik. Ez nem furnér vagy olcsó bútorlap. Ez 100% tömör teakfa. Egy-egy fürdőszoba szekrény 70-80 kg is lehet.
Mivel a fa anyaga felületkezelés nélkül is ellenáll a víznek, időjárásnak és kártevőknek is, bárhol felhasználhatod. Miért is ne lehetne a kertedben lévő medencéd mellett egy „fürdőszoba szekrény”, ahol tárolod a fürdőzés kellékeit és egy kerti parti közben kulturáltan kezet is moshatsz? És kint is maradhat, mert nem árt neki sem szél, sem nap, sem eső.

És mihez kezdesz, ha az „egyedi, minőségi, formatervezett” bútorod már új stílusért kiállt? Darabjaira szedi egy asztalos és létre hoz belőle valami újat.  Minden bútorunk kézi készítésű fém kötőelemek nélkül. Így könnyedén újra megmunkálhatóak az elemek. És ez megismételhető több generáción keresztül, mert az anyag még mindig ugyanolyan gyönyörű lesz. Mint ahogy egy régi arany ékszerből új ékszert csináltatsz. Az olcsó tömegcikkekkel szemben ez egy teljesen új szemlélet.
Ha olyan szerencsés vagy, hogy van egy ilyen csodálatos, ritka anyagból készült bútorod, ami csak keveseknek adatik meg, akkor miért lecserélnéd le?

Öröm ránézni, megérinteni! Minden nap arra vágysz, hogy lásd, ezt a csodát. Mert megteheted.

A bútorok tervezésénél az egyik legfontosabb szempont a funkcionalitás, hogy minden lakótérbe jól beilleszthetőek legyenek.  Vannak falra rögzített bútoraink és lábbal rendelkezőek. És van, olyan is, amelyik kettő az egyben. Ha kedvem van, lábon áll, ha szeretném, falra rögzítem.
A teakfa színe önmagában is gyönyörű, már csak ezért sem szükséges kezelni bármilyen lakkal, páccal. De ha más árnyalatra vágysz, szabadon dönthetsz, hogy lakkozod -e.
Bemutatótermünkben először a fürdőszoba bútorainkat mutatjuk meg. Azonban bármilyen beltéri és kültéri bútorra kérhetsz ajánlatot. Írd meg, mit szeretnél és mi egy személyre szabott árajánlatot készítünk neked.

Vagy csak szeretnéd egyedi elképzelésedet megvalósítani? Designerünk, lakberendezőnk az otthonodhoz, életviteledhez, igényeidhez leginkább passzoló berendezést tervezi meg neked.

Tekintsd meg TEAKshopunkban jelenlegi kollekciónkat, mely folyamatosan bővül és bátran keress meg minket egyedi igényeiddel is!

 

Azonnal raktárról rendelhető termékek!

Tekintse meg székesfehérvári raktárunkból 4 munkanap alatt kiszállítható termékeinket!

Értesítést kérek! Értesítjük, amint a termék újra készleten lesz. Kérjük, ehhez adja meg az e-mail címét!
E-mail Mennyiség

Az adatait harmadik félnek nem adjuk ki! Adatkezelés Szabályzatunkat itt találja.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping