Gyakran feltett kérdések

Mik a teakfa előnyei? Miért vennék épp teakfa bútort?

Különleges tulajdonosainak köszönhetően a teakfa bútorok évtizedekig szolgálják a tulajdonosukat  A teakfa a tökéletes faanyag, mert kemény, mint a tölgy, vízálló, mint a cédrus és nem korhad, mint az akác. Ez a trópusi fafajta időjárásálló, ellenáll a gombának és a növényi kártevőknek. Saját olajtartalma védelmezi, így kivételesen sokáig megőrzi állagát. Magyarországon még kevesek ismerik, de akik a minőséget és a tartósságot keresik, azon vásárlók körében egyre keresettebb. A teakfa bútor befektetés, hiszen a következő generációk is használhatják…

Valóban tömörfa?

Igen. Valódi tömör teakfa. Néhány fióknál és szekrény hátlapnál előfordul furnér, de az is teakfa furnér. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban. Nincs zsákbamacska.

Mennyire „macerás” a kőmosdók tisztítása?

Semennyire. Mivel kőmosdóink impregnálva vannak, lepereg róluk minden szennyeződés, ezért elég egy vizes szivacs a tisztításhoz. Sőt, nem is szabad dörzsölni, vízkőteleníteni. Tilos és szükségtelen.

Milyen lefolyó kell mosdóinkhoz?

Szabványos 45 mm átmérőjű lefolyót kell venni, bármelyik szaküzletben beszerezhető. Fokozható a dolog, ha színes mosdóhoz színes lefolyót és csapot választunk, de ez már ízlés és pénztárca kérdése.

Milyen csaptelepet vásároljunk a kőmosdókhoz?

Legtöbb mosdónkhoz magasított csaptelepet kell vásárolni. Ebből széles választékot találunk a TEKA, SAPHO, HANSGROHE és egyéb márkákból. Kaphatóak színes, fekete, matt csaptelepek is. Válasszunk bátran! Hosszú távú felhasználásra számíthatunk!

Hogyan kell rögzíteni a mosdókat?

Mosdóink pultra helyezhetőek, nem igényelnek különösebb rögzítés technológiát. A pultot a szakember kifúrja, ráhelyezi a mosdót és rögzíti a lefolyót.