Garancia

Győzőzdjön meg róla, hogy igazán jó döntést hoz, ha a TEAKhome egyedi, minőségi, formatervezett bútorait és kőmosdóit választja otthonába! Egyedülálló kínálatunkból limitált darabszámú termékek közül választhatja ki az otthona stílusához legjobban illő darabokat. Mindezt vásárlás előtti szaktanácsadással online, e-mailben vagy telefonon!

1 év garancia

A bútoraink a lehető legnagyobb gondossággal, egyedileg, kézi megmunkálással készülnek. Bútorainkra 1 év garanciát adunk.

Exkluzív kollekció

Termékeink egyedülállóak! A munkájukat szenvedélyesesen végző kollégáink által tervezett és létrehozott bútoraink garantálják a rendkívüli atmoszférát, melyet a valódi fa és természetes kő a természet egy-egy darabjaként behoznak az Ön otthonába is.

Csapatunk minden nap dolgozik, hogy gyönyörű természetes bútorokat készítsen.

Bútor összeszerelés nélkül

A bútorokat már összeállítottuk, az Ön otthonába készreszerelve érkeznek meg (kivéve néhány bútor lábát, valamint az ágyakat). Ne töltse idejét a szereléssel, csak vegye használatba és élvezze előnyeit!

Rugalmas fizetési lehetőségek

Válasszon az igényeinek megfelelő fizetési módot. Fizethet biztonságosan bankkártyával vagy átutalással.

Tömörfa bútorok

Fából készült bútoraink minőségi anyagból készülnek, melynek nemes anyagait tisztelünk. Az erdőkből nagyon pontos és felelősségteljes specifikációk szerint szállítjuk az alapanyagokat, mert a környezet és az ember állnak gondolkodásunk középpontjában.

Letölthető dokumentumok

Elállási nyilatkozat minta

Garancia mintatájékoztató

Jegyzőkönyv fogyasztói panaszról

Jótállási jegy minta