Kezelési útmutató

A márvány mosdóját rendszeresen tisztítsa mosogatószerrel.  A mosdó fényének megőrzéséhez egyenletesen polírozza a felületet egy puha ronggyal.

Ne használjon savas tisztítószereket vagy súrolószert, például ammóniát, alkoholt, üvegtisztítót, fehérítőt vagy citrom levét, mert ezek maradandót nyomot hagyhatnak a márvány felületén. Ugyanis ha a márvány mosdóját kiteszi olyan tisztítószereknek, amelyek ilyen összetevőket tartalmaznak, a kő pórusai megnyílnak, és a márvány felszívóképessége megnő, kevésbé lesz ellenálló.

Ne használjon semmilyen súrolókefét vagy dörzsszivacsot, mert ezek felsértik a márvány felületét.

Ne álljon a víz a mosdóban! Mivel a márvány anyaga porózus, ezért magába szívja a folyadékot, ami miatt a felületén foltok keletkezhetnek. Ha már egyszer megjelenik a foltosodás, akkor azt nehéz eltávolítani, ezért inkább előzze meg a kialakulásukat.

Távolítsa el a szappan vagy tusfürdő maradványokat illetve a különböző ásványi sókat (mészkő, só stb) a mosdóról, mert ezek a felületkezelést károsíthatják, ami miatt az foltossá válhat.

CALYPSO márvány mosdó, fekete
SIMEON márvány és fém asztal 40

Rendszeres karbantartás

Mivel idővel a márvány vízhatlansága megszűnik, ezért időszakosan szükséges bizonyos ápolószerrel kezelni a felületét. Különösen akkor, ha nyirkos helyiségben használjuk és folyamatosan víz éri.

Márvány felületek tisztításához és ápolásához hatékony szereket talál webáruházunkban.

Márvány renováló

Márvány felület ápoló balzsam 

Márvány tisztító és rozsdafolt eltávolító

Tisztító és ápolószer márványoz és más természetes kövekhez

Márványfelület és más természetes kőpadló ápoló

Márvány és más természetes kőpadló tisztító

Márvány csillogásának visszaállítása

Időnként tisztítsa és fényesítse a mosdóját speciálisan márványra kifejlesztett ápolószerrel!

A csillogást helyreállító ápolószerek tisztítják, fényesítik és visszaállítják a márvány és a természetes kőmosdók (homokkő, gránit) fényét. Ezek a szerek eltüntetik a vízkőmaradványokat a mosdók és a burkolatok felületéről. Akár rendszeresen, akár időszakosan is használhatók a speciális márvány balzsam felvitele előtt. Ideális konyhai és fürdőszobai márvány vagy csiszolt kő felületekhez.

Ne feledje, hogy a márvány több száz éve ismert, mint rendkívül funkcionális és tartós felület. Valóban használatra készült, egy kevés figyelemmel hosszú évtizedeken keresztül fenntartható és élvezhető a fényűző szépsége.

KONI márvány állómosdó krémszínű