TEAKhome – Egyedi, minőségi, formatervezett

A TEAKhome küldetése, hogy megismertesse és átadja a csodálatos és hazánkban kevésbé ismert teakfa szeretetét az embereknek.

Célunk, hazánk teakfa szakértőiként, hogy:

• ügyfeleinket csodálatos kültéri és beltéri bútorainkkal tegyük boldoggá
• minden kérést magas színvonalon teljesítsünk
• minden kérdésre professzionális választ adjunk

30051803_2035164520144160_5345167709222569359_o

Ma már a teakfa mellett más anyagok is szerepelnek kínáltunkban, mint rózsafa, mangófa, mindifa, tölgyfa, bambusz. Ám a minőség továbbra is változatlan. Termékeink francia design alapján, kézi megmunkálással Indonéziában készülnek. Minden darabunk egyedi, és a legnagyobb szakértelemmel és szeretettel készülnek. A bútorok tervezésénél az egyik legfontosabb szempont a funkcionalitás, hogy minden lakótérbe jól beilleszthetőek legyenek.

Megbízható francia minőség és design

Cégünk egy nemzetközi webáruházlánc magyarországi képviselete, logisztikai központunk Franciaországban található. Termékeink nagy része készre szerelt vagy csak igen apró és előkészített szerelési munkát igényel, mint például lábak rögzítése. A nemzetközi webáruházi forgalmazásra való tekintettel bútoraink gondosan, biztonságosan és esztétikusan vannak csomagolva. A weboldalon látható szállítási határidők óránként frissülnek, így vásárlóink már a rendelés leadásakor tudják, hogy mikor számíthatnak a megrendelt termék érkezésére.

Kézzel készített tömörfa bútorok és kőmosdók

Tömörfa fürdőszoba bútor kínáltatunk egyedülálló a magyar piacon, melyet márvány, terrazzo és bazaltkő mosdóinkkal lehet megkoronázni. Tömörfa a fürdőszobába? Igen! A teakfa anyagában vízálló, hajót is készítenek belőle évszázadok óta. A többi tömörfa bútorunkat pedig finom lakkréteg védi a víztől és párától. Kőmosdóink impregnáltak, így nem kell a vízkövesedéstől tartani és a tisztításukhoz csak egy meleg vizes szivacs kell.

Minden helyiségbe formatervezett és praktikus bútordarabokat kínálunk változatos anyagokból és különböző méretekben. Francia tervezőink folyamatosan újdonságokkal lepnek meg minket. S ez szó szerint vehető, mert az évek múltával is sikerül elámulnunk egy új darab láttán.

A webáruházban minden termékhez a lehető legtöbbet megmutató képeket töltöttük fel, hogy vásárlóink pontosan tudják, mire számítsanak.

Ha pedig nem ismeri az anyagokat vagy szeretne a minőségről meggyőződni, látogasson el székesfehérvári bemutatótermünkbe, ahol kínálatunk körülbelül 10 %-a megtekinthető. Ám ez és Katalin tanácsadása elegendő ahhoz, hogy a weboldalon szereplő terméket el tudja saját otthonában képzelni.

TEAKhome Székesfehérvár

Ügyfélbarát kiszolgálás

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink bátran kérdeznek minket, elhozzák tervrajzaikat, megmutatatják képeiket, ötleteiket és együtt gondolkodva berendezzük az otthonukat. Katalin néhány célirányos kérdés után megmutatja széles kínálatunkban, melyek azok a termékek, melyek ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelnek. Célunk nem az, hogy eladjunk “valamit”, hanem hogy vásárlóink azt kapják meg, amit szeretnének. Több száz elégedett ügyfelünk és az általuk küldök otthonok fotói  bizonyítják, hogy lehet szeretettel lakberendezni.

TEAKhome-Nagy-Katalin-scaled-600x450

Látogasson meg minket bemutatótermünkben személyesen!

Címünk: 8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99/C

VÁSÁRLÓINK KÜLDTÉK

Íme néhány fotó, amit ügyfeleink osztottak meg velünk, miután a TEAKhome bútorai vagy mosdói az otthonukban megtalálták a helyüket. Öröm látni, hogy a család történetének részévé válnak, és általuk egy kicsit mi is.