Kerti bútorok, Teakfa, Tömörfa bútorok

Tippek valódi fa kerti bútor választásához!

kerti-butorok-teakhome

Érkezik a tavasz, és ilyenkor már érdemes szétnézni kerti bútor fronton. Hiszen szezon előtt jókora kedvezménnyel lecsaphatsz arra a szettre, amin ülve majd a reggeli kávédat kortyolgathatod madárcsicsergést hallgatva, vagy ami körül a barátokkal élvezhetitek a nyári grillpartikat. Adunk néhány tanácsot, hogy milyen bútort válassz, ami nem csupán 1-2 szezont bír ki, hanem akár még az unokákat is kiszolgálja! A titok a megfelelő faanyagban rejlik.

Időjárásálló teakfa

Megfelelő felületkezeléssel a legtöbb tömörfa hosszú időn át megőrzi szépségét. Azonban létezik egy olyan fa, amit saját olaj és gumitartalma tesz ellenállóvá nem csak az időjárással szemben, de a gombákkal és a rovarokkal szemben is. Ez pedig a teakfa. (Persze, ha már követed a blogunkat, ez nem volt nehéz feladvány számodra.)

A teakfa kerti bútorokról azt tartják, hogy átlagosan 70 évet is kibírnak a természet viszontagságainak kitéve. Azt is mondhatnánk, hogy a teakfát kültéri bútornak teremtették! Annyira minimális karbantartást igényel, hogy azok is bátran választhatják a valódi fa bútort a műanyag szettek helyett, akik tartanak a felületkezeléssel járó macerától. A teakfa esetében tulajdonképpen csak egy ecset és egy speciális olaj szükséges. Ezzel az olajjal kell átkenni a szezon végén, mielőtt elrakjuk a bútorokat. (A teakfa ápolásáról itt már írtunk korábban.) Tényleg nem ördöngösség!

TEO időjárásálló indonéz teakfa kerti bútorok

TEO időjárásálló indonéz teakfa kerti bútorok

 

TEO teakfa kültéri asztal 180

TEO teakfa kültéri asztal 180

Ráadásul a fára kiömlő vörösbor vagy kicsapódó zsír sem okoz fejtörést. Egyszerűen egy finom dörzspapírral megcsiszoljuk a felületet, és már el is tűntettük a szépséghibákat! A teakfát nem kell lakkozni, sőt nem ajánlott és felesleges is, hiszen azt a fa olaj és gumitartalma miatt úgyis ledobja magáról. A speciális olajon kívül másra nincs szükség.

 

KEY WOOD kerti szett

KEY WOOD kerti szett

Egyre több kertben találunk medencét, ami mellé mi más is lehetne jobban passzoló, mint a teakfa bútorok? Mivel a teakfa szetteket nem kell félteni a ráfröccsenő víztől (hiszen az eső sem árt neki, mert tulajdonképpen vízálló), ezért bátran használhatjuk őket a víz közelében. Felejtsd el a műanyag kültéri bútorokat! Egy tömörfa kollekció eleganciát, egy csipetnyi luxust sugároz, főleg ha kivételes designnal párosul.

CAPRI teakfa kerti szettek

CAPRI teakfa kerti szettek

 

CAPRI kültéri teakfa asztal 180

CAPRI kültéri teakfa asztal 180

A TEAKhome kínálatában található teakfa kerti bútorokat az elegáns, modern formatervezés jellemzi. Az elegáns design mellett a francia tervezők számára kiemelkedő szempont a kényelem és praktikum is. Nem csak azok találnak megfelelő szettet, akik nagy társaságot látnak vendégül, hanem azok is, akiknek talán csak egy kisebb erkély áll rendelkezésükre. A kétszemélyes kollekcióktól a 4, 6, 8, 10 és 12 fős szettekig terjed a kínálat. De természetesen az asztalok és székek akár külön is rendelhetőek.

CARPI összecsukható teakfa kerti székek

CARPI összecsukható teakfa kerti székek

 

CAPRI teakfa kerti asztalok

CAPRI teakfa kerti asztalok

 

TEO teakfa kerti szék

TEO teakfa kerti szék

 

KEY WOOD kerti szék

CAPRI teakfa kerti szett

CAPRI teakfa kerti szett

 

CAPRI teakfa kerti asztal 6 székkel

CAPRI teakfa kerti asztal 6 székkel

 

Ha tehát olyan kerti bútort szeretnél, ami:

  • valódi tömörfa
  • kézzel, egyedileg készített
  • hosszú évtizedekig megőrzi szépségét
  • vízálló és időjárásálló
  • könnyű karbantartani
  • elegáns, modern ugyanakkor praktikus és kényelmes

akkor csakis a teakfa a Te választásod! Egy ilyen szettet büszkén mutathatsz meg a családodnak és a barátaidnak. Ráadásul a kínálatunkban minden bútor limitált darabszámban készül, ezért kicsi rá az esély, hogy másnál is találkozol velük. Legyél egyedi a kültéri bútoraiddal is!

Kattints ide, és tekintsd meg akciós kerti bútorainkat!

Back to list

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük