Mosdók, Terrazzo, Vásárlói fotók

Vásárlónk küldte: Terrazzo mosdó saját tervezésű fürdőszobába

Nagy örömmel töltötte el a TEAKhome csapatát, amikor Tímea, az egyik kedves Vásárlónk küldött néhány fotót a férjével közösen tervezett fürdőszobájukról. A fürdőszobába a mosdót a kínálatunkból  választották ki: egy szürke terrazzo mosdó mellett döntöttek.

Terrazzo mosdó és fém mosdóállvány

A végeredmény, ahogy Tímea megfogalmazta, egy igazi ékszerdoboz lett. Kreativitásukat dicséri, hogy különleges, nem hétköznapi mosdóállványt álmodtak meg. A szürke ARC terrazzo mosdó tökéletesen passzol a régi Singer varrógép állványhoz. Igazán szép és harmonikus az összhatás, kellemes színeket használtak fel a fürdőszoba kialakítása során. Méltán lehetnek rá büszkék, hiszen abszolút saját elképzelést valósítottak meg. Mi pedig arra vagyunk büszkék, hogy sikerült hozzájárulni az álomfürdőszobájuk megvalósításához. Szép munka, gratulálunk hozzá!

Ha Neked is vannak hasonló terveid a fürdőszobáddal, nézz szét a mosdóink között! Bár a szürke ARC mosdó, amit Tímea választott, már nem kapható, de a fekete változata igen. Itt megnézheted.

A terrazzo mosdók sokféle színben és formában elérhetőek. Biztosan találsz a stílusodnak megfelelőt. Ráadásul úgy tűnik, hogy a terrazzo 2018-ban igazi sláger lesz. Ha szereted a trendi, formatervezett lakáskiegészítőket, akkor válassz bátran terrazzo mosdót, és az első lehetsz azok között, akiknek ilyen menő fürdőszobájuk van!

Amellett, hogy a terrazzo nagyon divatos, sok más előnye is van. Például a könnyű tisztíthatóság. A terrazzo mosdóink mind impregnáltak, ami megakadályozza, hogy a felületükhöz tapadjanak a szennyeződések. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell súrolással és mindenféle vegyszerekkel bajlódnod a takarításnál. Egy vizes szivacs elegendő a tisztán tartásukhoz.

Tudtad? A terrazzo élettartama több, mint 40 év! Mivel ilyen tartós és ellenálló, ezért padlóburkolatot is készítenek belőle. És akár kültéren is használható. Meggyőztünk?

Adunk egy kis ízelítőt kínálatunkból:

A cikkben bemutatott ARC mosdó fekete kivitelben

PEGASE terrazzo mosdó, confetti

PEGASE terrazzo mosdó, szürke

PEGASE terrazzo mosdó, fehér

Meggyőztünk? Irány a TEAKshop!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük