Fürdőszoba bútorok, Tömörfa bútorok

Az ideális fürdőszoba polc

Előző cikkünkben a fürdőszoba tükrök kiválasztásában segítettünk, most azt mutatjuk meg, hogy milyen fürdőszoba polc lenne a megfelelő számodra, ha kicsi vagy éppen nagy méretű a fürdőszobád. Találsz megoldást arra is, ha sok helyre van szükséged a tároláshoz vagy szeretnéd a padlódat szabadon hagyni. Figyelem: a cikkben bemutatott bútorok nem csak illusztrációként szolgálnak, minden darab megvásárolható a TEAKshopban! Lássuk!

Polcok mosdó fölé

Ha kicsi a fürdőszobád, akkor a legkézenfekvőbb megoldás, ha egy mosdó fölé szerelhető polcban gondolkodsz. Sok fürdőszobában találhatunk tükrős szekrénykét a piperéknek, gyógyszereknek, fogmosópohárnak, amik általában műanyagból vagy bútorlapból készülnek. Bár a funkciójukat ezek a polcok is képesek betölteni, de a design hagy némi kivánnivalót maga után. Nézzünk néhány stílusos darabot!

Elsőként egy teakfa és fém kombinációt mutatunk, a MICHAL teakfa és fém fürdőszoba polcot, amivel sok tárolóhelyhez juthatunk, hiszen egy nyitott és egy zárható polccal rendelkezik, megjelenése pedig modern és stílusos.

MICHAL teakfa és fém fürdőszoba polc, felső egység 40

Ha nem falraszerelhető polcot szeretnénk, akkor a kollekcióból választhatjuk a MICHAL teakfa és fém fürdőszoba polc alsó egységét is, ami stílusában ugyanezt a modern formatervezést tükrözi vissza. Egyszerű, féfias darab, jól illeszkedik a minimalista vagy indusztriál stílusú fürdőszobákba.

MICHAL teakfa és fém fürdőszoba polc szett 170

Egyik kedvencünk a TYPO teakfa fali fürdőszoba polc tükörrel. Szintén kapható szettben is. Ha csak egy formatervezett, szemet gyönyörködtető, mégis praktikus fürdőszoba polcot keresel, akkor ez a tökéletes választás. Elhúzható ajtóval és tükörrel felszerelve, egyszerű és ötletes.

TYPO teakfa fali fürdőszoba polc tükörrel 90

Ha csak egy tényleg kicsi polcot keresel, akkor a BAHYA teakfa fürdőszoba polc a maga egyszerűségével Neked való. Helytakarékos, 3 kis polccal rendelkezik. Bár tényleg egy egyszerű fürdőszoba polc, de van egy hatalmas előnye is: vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető.

BAHYA teakfa fürdőszoba polc 90

BAHYA teakfa fürdőszoba polc 90

Álló polcok a fürdőszobába nagy tárolókapacitással

Sokan tárolják a fürdőszobában a törölközőket vagy tisztítószereket is, amihez nagyobb tárolóhelyre van szükség. Ebben az esetben egy modó fölé felszerelt polc vagy szekrény már nem elegendő. Főleg, ha egy egész család holmiját kell, hogy elnyelje.

Persze senki sem szeretné, ha a praktikum a megjelenés rovására menne, de a hagyományos fürdőszoba szekrények nem túl fantáziadúsak.. Természetesen van erre is minőségi megoldás, mutatjuk!

Például ez a COLINE teakfa fürdőszoba polc stílusos, gyönyörű és praktikus. Nyitott és zárt polccal, valamint fiókkal is rendelkezik. Különleges lamellás designnal és fogantyúk helyett egy rafinált megoldással. Ha a hely engedi, akkor a kollekciót teljessé teheted egy ugyanilyen stílusú szekrénnyel is.

COLINE teakfa fürdőszoba polc 190

Hasonló, mégis kicsit más stílusú a SOHO teakfa polcunk, ami szintén sok tárolási lehetőséget rejt magában. A SOHO polc több nyitott polccal rendelkezik, de ugyanúgy van fiókja és zárható polcrésze is. Gyönyörű famegmunkálás jellemzi ez a csodás polcot. Modern, letisztult stílus, csiszolt fém fogantyúkkal kiegészítve.

SOHO teakfa polc 180

SOHO teakfa polc 180

A következő darab nagyon hasznos, ha szeretnél egy nagyobb tükörfelületet is a fürdőszobádba. A TWIG teakfa tükrös polc 4 nyitott polccal és egy beépített tükörrel készült. Ahogy a többi álló polcos szekrényünket, úgy ezt is el tudjuk képzelni  a lakás más helyiségeibe is, például előszobába, nappaliba de akár még hálószobába is.

TWIG teakfa tükrös polc jobb 150

Falra szerelt polcos szekrények

Előfordulhat, hogy nem szeretnéd, hogy a fürdőszoba padlóját elfoglalja a szekrény, ebben az esetben választhatsz olyan kivitelt, ami falraszerelhető. De ugyanolyan hatalmas tárolókapacitással rendelkezik, mint egy álló fürdőszoba bútor.

Az egyik ilyen modell a kínálatunkban a SERENA teakfa fürdőszoba polc, ami szabaddá teszi a padlót. Sok helyünk van a tárolásra, hiszen 2 nyitott polc, 2 zárható polc és 2 fiók áll rendelkezésünkre. Modern, elegáns formatervezés, és ahogy minden bemutatott bútorunk, ez is kézzel készült. Szekrényt ehhez a szépséghez is választhatunk: a SERENA teakfa fürdőszoba szekrény 100 és a SERENA teakfa fürdőszoba szekrény 165, mert egy csodás kollekció része.

SERENA teakfa fürdőszoba polc 150

SERENA teakfa fürdőszoba polc 150

Nagy kedvencünk az ICONE teakfa fürdőszoba polc, ami szintén egy komplett kollekció különleges darabja. A hozzá tartozó szekrény beépített terrazzo mosdóval ejt ámulatba, és a polcos tükör teszi fel az egész szettre a koronát. Az ICONE valóban különleges designnal rendelkezik. A szekrény nem foglal helyet a padlón, és sok mindent rejthetünk a nyitott polcra és a 2 ajtóval elrejthető szekrényrészbe. Tökéletesen elegáns, a luxus érzését adja.

ICONE teakfa fürdőszoba polc 170

ICONE teakfa fürdőszoba polc 170

Nagy tükörfelülettel rendelkező falra szerelhető polcunk a TWIG teakfa tükrös polc 6 praktikus polccal. Két oldalról nyitott polc, beépített tükörrel. Egyszerű, letisztult design jellemzi.

TWIG teakfa tükrös polc jobb 170

A TYPO kollekció része nem csak a mosdó fölé szerelhető tükrös polc, amit már bemutattunk, hanem egy falraszerelhető nagy tárolókapacitással rendelkező polc is. Illetve egy harmadik bútor is része a szettnek, a TYPO teakfa fürdőszoba szekrény. Lássuk, mi jellemzi a polcot!

Modern és elegáns a megjelenése, 5 darab, szekrényajtóval zárható polccal rendelkezik. Nincs szükség fogantyúra a nyitáshoz, mert ügyes formatervezéssel anélkül is hozzáferhetünk a polcokhoz.

TYPO teakfa falraszerelhető fürdőszoba polc 120

TYPO teakfa falraszerelhető fürdőszoba polc 120

Reméljük sikerült megmutatni, hogy fürdőszobát be lehet rendezni stílusosan, modern mégis elegáns tömörfa bútorokkal is. A teakfa vízállóssága biztosítja a tartósságot és az egyedi megjelenést. Nézd meg a kínálatot!

Ha tetszettek a bútoraink, lépj be a TEAKhome VIP klubba, és mindig elsőként értesülhetsz ajánlatainkról!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük