Gyerekszoba, Lakberendezési stílusok, Tömörfa bútorok

Gyerekszoba: a játék és fantázia birodalma

TEAKhome gyerekszoba bútorok

A gyermek a szemünk fénye, ezért francia tervezőink mindent megtesznek azért, hogy tartós, környezetbarát és gyerekekre szabott bútorokkal és kiegészítőkkel rendezhessük be a gyerekek birodalmát. Számukra készített bútoraink segítségével egyszerre válik a gyerekszoba megnyugtató és inspiráló térré. A természetes anyagok mint a tömörfa, rattan, pamut vagy gyapjú barátságos környezetet teremtenek a kicsik és a nagyok számára. A designereink arra törekednek, hogy időtálló darabokat alkossanak, így nem kell néhány évente lecserélni a berendezést. Szeretnénk gyermekeinket egy számukra megfelelő, biztonságos, szeretett környezetben tudni, ahol játszhatnak, felfedezhetnek, ahol van helyük tehetségük kifejezésére, álmodozásra, játékra, képzelődésre, zsonglőrködésre, táncra, futásra, ugrásra, tanulásra, rajzolásra, alvásra… Ismerkedjen meg legfrissebb, gyerekek számára készült kollekciónkkal!

 

gyerekszoba bútorok teakhome

Környezetbarát tömörfa bútorok

A fenntarthatóság elsődleges szempont a tervezésnél, ezért kizárólag tömörfát használnak tervezőink. Kínálatunkban nem találhatóak rétegelt lemezből készült bútorok, amelyek káros anyagokat tartalmazhatnak. Teljesen biztonságosak, hiszen hagyományos összeszerelési eljárásokat alkalmazunk a gyártás során.

Fókuszban a tartósság

Mivel a gyerekek tele vannak életerővel és energiával, ezért bútorainkat is ehhez igazítottuk, hogy ellenálljanak az intenzív igénybevételnek. Nem csak szépek, de masszívak is, így kiállják az idő próbáját. Ha egy tömörfa bútoron a gyerekek játéka nyomot hagyna, az könnyen orvosolható például egy egyszerű csiszolással. A design időtlen varázsának köszönhetően pedig nem mennek ki a divatból pár év múlva.

Biztonságos felületkezelés

A gyerekbútoraink többségét lakkozott felület védi, természetesen olyan anyaggal, ami biztonságos a gyermekek számára. Nem kell aggódni a napi használat miatti igénybevétel miatt. A szín idővel változhat, ahogy a faanyag patinásodik, de ez az enyhe eltérés az évek múlásával csak még szebbé teszi a bútorokat.

Tömörfa, bambusz és rattan

A természetes anyagok varázsa a fa egyediségében rejlik. Nincs két egyforma darab, amit megkoronáz a fát szeretettel és tisztelettel megmunkáló kézi készítés. Mind a tömör teakfa, rózsafa, mangófa, tölgyfa, akáciafa vagy a rattan rendkívül tartósak. Természetességük miatt pozitív hatással vannak hangulatunkra, sőt még egészségünkre. Egy kreatív, játékos térbe tökéletes választás!

 

tömörfa gyerekszoba bútorok

 

MARIUS fali polc rattan 81x86

MARIUS fali polc rattan 81×86

 

KUBU rattan láda 150x42

KUBU rattan láda 150×42

 

Kiemelnék a teakfából készített rusztikus megjelenésű RIVER, KALIF illetve KILIM kollekciókat. Uszadékfából készültek, melyeket az áramlások és árapályok által alakultak, csiszolódtak. A természet erői egy egyszerű ágat olyan anyaggá alakítottak, amelyből jellegzetes bútorokat készítünk, és otthonossá varázsoljuk a gyerekszobát.

 

RIVER teakfa ágyvég 120

RIVER teakfa ágyvég 120 1

 

KALIF teakfa ágy 90x 190

KALIF teakfa ágy 90x 190

 

KILIM gyerek teakfa ruhatároló állvány 158x70

KILIM gyerek teakfa ruhatároló állvány 158×70

 

A bambusz is hihetetlenül tartós, és segítségével valódi dzsungel hangulatot teremthetünk. Ehhez a hangulathoz a BALYSS bambusz futonággyal tudunk hozzájárulni, amit a gyerekek imádni fognak!

 

BALYSS gyerek futon ágy bambusz 90x190 cm

BALYSS gyerek futon ágy bambusz 90×190 cm 4

Pihe-puha anyagok

El tudja képzelni a gyerekszobát puha anyagból készült kiegészítők nélkül? Vidám, színes kiegészítőink pamutból illetve gyapjúból készültek. Csempésszen be egy faliképet, indiánsátrat vagy melegséget adó takarót a gyermeke fantázia birodalmába! Ezektől lesz igazán kuckós a végeredmény. Hiszen melyik gyermek ne szeretne bunkert építeni a szobájába?

 

FARDIN indiánsátor 110x140

FARDIN indiánsátor 110×140 3

BIRDS pamut faliszőnyeg 100x100

BIRDS pamut faliszőnyeg 100×100

 

A teljes gyerekszoba dekoráció kategóriát itt találja.

Indusztriál stílus a gyerekszobában? Miért ne!

A fém felhasználásával készült gyerekszoba kiegészítőink nagy előnye a tartósság. Remek tárolóhelyet biztosítanak a gyerekjátékoknak, könyveknek vagy a szobában kallódó ruháknak. Az INDUSTRIEL vagy a SONA kollekció praktikus tárolói segítenek rendezetten tartani a gyerekek szobáját.

 

INDUSTRIEL fém szekrény 180

INDUSTRIEL fém szekrény 180

 

INDUSTRIEL fém gyerek gurulós tároló

INDUSTRIEL fém gyerek gurulós tároló 4

 

SONA fém gyerek polc fogassal 100

SONA fém gyerek polc fogassal 100

 

SONA fém gyerek könyvespolc 192x65

SONA fém gyerek könyvespolc 192×65

Az AGRA kollekció polcai pedig a fém és tömör akáciafa tökéletes kombinációja, strapabíró és rengeteg helyet nyújt a könyvek és játékok esztétikus tárolására.

 

AGRA akácia és fém gyerek könyvespolc tömör 175x88

AGRA akácia és fém gyerek könyvespolc tömör 175×88

Az álmodozás és pihenés tere

A hálószoba az a hely, ahol gyermekünk álmodozhat, pihenhet és fejlődhet. Megannyi funkciója lehet: menedék a dzsungelben, faház az erdőben vagy mesebeli ház. Az ágy a mesemondás helye vagy éppen egy hely a képzelet szárnyalásához, az olvasáshoz, de akár az óceánok átkeléséhez.

 

COLETTE gyerek rattan ágyvég 90 cm

COLETTE gyerek rattan ágyvég 90 cm

 

MINIMALYS teakfa gyerek éjjeliszekrény 35x50

MINIMALYS teakfa gyerek éjjeliszekrény 35×50

 

JOSEPHINE gyerek rattan ágyvég 90

JOSEPHINE gyerek rattan ágyvég 90

 

GABRIELLE mangófa gyerek éjjeli szekrény

GABRIELLE mangófa gyerek éjjeli szekrény

 

A tudás és tanulás tere

A hálószoba nem csak a pihenés, de a felfedezés és a tudás gyarapításának helye is. Kell hozzá egy íróasztal, amelyen megszületnek az első alkotások, gyermekrajzok. Az iskolai évek alatt végig gyermekével lesz. Itt élmény lesz a házi feladat is… talán! 🙂 A polcokon pedig elfér minden, amire egy kisiskolásnak szüksége lehet.

 

SASHA teakfa gyerek fali polc 100

SASHA teakfa gyerek fali polc 100 és EDEN íróasztal

 

OSLO akáciafa íróasztal 117x50

OSLO akáciafa íróasztal 117×50

 

HEDDA gyerek íróasztal tömör mangófa és fém 114x55

HEDDA gyerek íróasztal tömör mangófa és fém 114×55

 

SERA teakfa gyerek alacsony könyvespolc 115x80

SERA teakfa gyerek alacsony könyvespolc 115×80

Ruhák & játékok tárolása

A gyerekszoba az a helyiség, ahol sosem elég a tárolóhely. De ha mindennek megvan a helye, akkor jól kordában tarthatjuk a gyerekszobai dzsungelt. Hatalmas tárolókapacitású gardróbszekrényeink és kényelmesen pakolható komódjaink, amit a gyerekek is könnyen tudnak használni, ebben nagy segítséget fognak nyújtani. Többféle stílusból válogathatunk, amivel megadhatjuk a szoba alaphangulatát.

 

YUKI újrahasznosított fenyő gyerek szekrény 150x60

YUKI újrahasznosított fenyő gyerek szekrény 150×60

 

YUKI újrahasznosított fenyő gyerek szekrény 180x100

YUKI újrahasznosított fenyő gyerek szekrény 180×100

 

OSLO akáciafa komód 88x85

OSLO akáciafa komód 88×85

 

COME tölgyfa és rattan gyerek komód

COME tölgyfa és rattan gyerek komód

 

Gyerekszoba dekorációk

Ha megvannak a szükséges bútorok, polcok, ágy és íróasztal feldobhatjuk a gyerekszobát dekorációnak is beillő tárolókkal, tükörrel, padokkal vagy kisméretű fotellel. A gyerekek imádni fogják, hiszen ezek a tárgyak is újabb lehetőséget jelentenek a fantáziabirodalmuk izgalmasabbá tételére.

 

PAMPA gyerek teakfa konzolasztal 110x40

PAMPA gyerek teakfa konzolasztal 110×40

 

GIRAFFE kosár vizijácint rostból 56x36x30

GIRAFFE kosár vizijácint rostból 56x36x30

 

LAPIN rattan tükör 33x 48

LAPIN rattan tükör 33x 48

 

MAKOTO bambusz szék 52x32x32

MAKOTO bambusz szék 52x32x32

NOISETTE növényi rost kosár 46x43

NOISETTE növényi rost kosár 46×43

 

NUAGE fali polc 36x60x16,5

NUAGE fali polc 36x60x16,5

 

Ön éppoly jól tudja, mint mi: amellett, hogy a gyermeke hálószobáját úgy kell kialakítani, hogy a biztonságos és minőségi anyagokon legyen a hangsúly, és a berendezéssel elősegítsük a kreativitást. Olyan teret alakítsunk ki, ahol kifejezhetik magukat, játszhatnak, álmodhatnak és felfedezhetnek… hiszen ezek a gyermekkor kulcsfontosságú összetevői!

Amennyiben felkeltették az érdeklődését ipari designnal készültgyerekszoba bútoraink, nézzen szét a teljes kínálatunkban! Ha Vásásárlás előtt kérdése merülne fel, keresse bátran Katalint!

Kövessen minket Facebookon és Instagramon is!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük