Márvány, Mosdók

Klasszikus elegancia a fürdőszobában: márvány mosdó

marvany-mosdo-teakhome

Tapasztalataink alapján a márvány mosdó megosztja a vásárlókat, mert vagy rajonganak érte, vagy pedig tartanak tőle. Az utóbbi abból adódik, hogy az emberek azt gondolják, a márvány nagyon kényes, sok karbantartást igényel. Pedig ez egyáltalán nem így van. Egy magas minőségű márvány mosdó sokáig megőrzi fényét és szépségét minimális odafigyelés mellett. Ezért nem kell lemondani a márvány nyújtotta időtlen eleganciáról és luxus érzésről.

Márvány mosdó minden igényre

Mi teszi nemes anyaggá a márványt? A márvány egy értékes, időtálló, természetes anyag. A mintázata, színe az anyagában előforduló szennyeződések összetételétől és azok mennyiségétől függ, ezért minden tömb teljesen egyedi. Rendkívül változatos a megjelenése a feketétől a vörösön át a fehérig. Érdekesség, hogy a márvány hő-és tűzálló.

A felülete lehet finomra csiszolt, fényesen csillogó, matt vagy mosdók esetében kívül rusztikus felületű. Mindegyiknek megvan a maga sajátos szépsége. A mosdótálak formája is sokféle lehet: kerek, ovális, szögletes, mélyebb vagy pedig állómosdó.

Aki márvány mosdót választ a fürdőjébe, az szereti az egyedit, a luxus érzését és a klasszikus eleganciát. És hab a tortán, hogy mindezt a lehető legkevesebb erőfeszítéssel kapja meg, mert a márvány ápolása és karbantartása nem ördöngösség. Ez a mosdótálak speciális csiszolásának köszönhető, ami a felületet impregnálja.

Sokan azért vetik el a márvány mosdó ötletét, mert nincs nagy, tágas fürdőszobájuk. Pedig kis fürdőszobákba, sőt akár apró kézmosóhelyiségbe is bátran lehet márvány mosdókagylót választani! Ehhez aduk most tippeket!

Melyik márvány mosdót válasszam?

Elsőként szeretnénk bemutatni a legnépszerűbb márvány mosdónkat, a CALYPSOT. Sikere abban rejlik, hogy egy széles, kényelmesen használható mosdótál, gyönyörű fényes csillogással. Három színben elérhető: fekete, krém és szürke. Modern, mégis elegáns forma, megkoronázza a tömörfa bútorokat.

 

CALYPSO márvány mosdó, szürke

CALYPSO márvány mosdó, szürke

 

CALYPSO márvány mosdó, fekete

CALYPSO márvány mosdó, fekete

Azok, akik széles mosdót keresnek, de szeretik, ha magasabb a kialakítása, akkor az IBYZA márvány mosdókat érdemes választaniuk. Ez a kollekció kissé mattabb a CALYPSOHOZ képest, de a szürke és a krém színű kivitel is gyönyörű.

IBYZA márvány mosdó, kerek, krémszínű

IBYZA márvány mosdó, kerek, krémszínű

Megoldások kis fürdőhelyiségbe

Most azok figyeljenek, akiknek kicsi fürdőszobájuk van, vagy egy aprócska WC vagy kézmosó helyiségbe keresnek valamilyen elegáns megoldást. Számukra a tökéletes mosdó a BAHYA. Ez a legkisebb márvány mosdókagyló a kínálatunkban, csodás szürke vagy fekete márványból készítve.

BAHYA márvány mosdó, szürke

BAHYA márvány mosdó, szürke

A legpraktikusabb megoldás pedig egy olyan szekrény, ami beépített mosdóval együtt van kialakítva. A BASIC kollekció kisebb szekrénye pontosan ilyen, nem véletlenül ezt vásárolják a legtöbben kézmosó vagy WC-helyiségbe. Ráadásul fekete, szürke vagy krémszínű márvány mosdóval is rendelhető.

BASIC teakfa fürdőszoba szekrény szürke márvány mosdóval

BASIC teakfa fürdőszoba szekrény szürke márvány mosdóval

Amikor nincs túl sok helyünk, akkor érdemes elgondolkodni egy állómosdó választásán is. Ez nem csak helytakarékos, de rendkívül elegáns is. Nem csoda, hogy a KONI állómosdóinkat gyakran választják akár magánrendelőkbe vagy exkluzív ügyfélterek mosdóiba. Igazi látványosság, ami a mosdó felső, fényesre polírozott és az alsó rusztikus részének kontrasztjának köszönhető. Fekete vagy krémszínű márványból választhatnak a különlegességre vágyók.

KONI márvány állómosdó krémszínű

KONI márvány állómosdó krémszínű

 

KONI márvány állómosdó, fekete

KONI márvány állómosdó, fekete

A PERSEUS számunkra a márvány mosdók királya. Egyszerű, karcsú kialakítása tökéletesen kiemeli a márvány minden szépségét. Ez egy valóban szemet kápráztató, csillogó darab. Ha elegáns fürdőszobát szeretnénk, a szürke vagy fehér márvány PERSEUS mosdó segítségével könnyedén megvalósítható. Bár a mosdó nem mély, de mégsem kell attól tartani, hogy kicsap belőle a víz, mivel elég széles és csak a víznyomást kell megfelelően beállítani.

PERSEUS márvány mosdó, fehér

PERSEUS márvány mosdó, fehér

 

PERSEUS márvány mosdó, szürke

PERSEUS márvány mosdó, szürke

Rusztikus felületű márvány mosdók

Bár a finomra csiszolt márvány szépségét nehéz felülmúlni, de a rusztikus felület a maga nyers természetességében azért vetekszik vele. A SCRULA mosdó nem véletlenül best seller termékeink egyike. Ez a látványos mosdó egy tömb természetes márványtömbből kimart, formatervezett darab.

SCRULA márvány mosdó, szürke

SCRULA márvány mosdó, szürke

 

SCRULA BAMORO márvány mosdó,kerek, szürke

SCRULA BAMORO márvány mosdó,kerek, szürke

Aki ebben mos kezet, méltán érezheti, hogy egy tisztavízű patakban merítette meg a kezét. A természet egy darabkája az otthonunkban. A belső felület sima, a külseje pedig, rusztikusra hasított. Kerek és szögletes formában, szürke, fekete és krém színben is rendelhető.

SCRULA márvány mosdó, keskeny, fekete 50

SCRULA márvány mosdó, keskeny, fekete 50

Az EXO STRI szürke márvány mosdónk szintén a rusztikus megjelenésű darabok közé tartozik. Ennél a mosdónál a külső textúra marás eredménye. Különleges kialakítása miatt szintén nagy kedvenc. A formatervezőink szinte életre keltették a márványt.

EXO STRI márvány mosdó, szürke

EXO STRI márvány mosdó, szürke

Pultra ültethető mosdó dillemma

Gyakran hezitálnak vásárlóink, hogy válasszanak -e pultra ültethető mosdót vagy sem. Leggyakrabban azért idegenkednek ettől a lehetőségtől, mert nem szeretik a a magas csaptelepet, vagy aggódnak a csapról lecsorgó víz miatt. Erre is van alternatív megoldás, számukra ajánljuk a SLATS szürke márvány mosdónkat. Ennek a szögletes mosdónak a formatervezése átmenet a pultra ültetett és a süllyesztett mosdó között.

SLATS márvány mosdó, szürke

SLATS márvány mosdó, szürke

Ha eddig is rajongtál a márvány mosdókért, akkor azért, ha pedig most sikerült meggyőznünk arról, hogy bátran válassz márványt, akkor azért nézz szét a márvány mosdóink kínálatában IDE KATTINTVA!

Vásárlás előtt itt mindent megtalálsz arról, hogyan kell ápolnod a márványt, hogy ez a páratlan szépségű anyag minél tovább megőrizze csillogó megjelenését. Ha pedig kérdésed van, keresd Katalint szaktanácsadásért!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük