Fürdőszoba bútorok, Kerti bútorok, Termékápolás, Terrazzo

Prémium terrazzo: modern, gyönyörű, könnyen kezelhető

A terrazzo napjainkban nagyon felkapott anyag, de története a régmúltba vész. Tartóssága miatt mindig is kedvelt eleme volt az építészetnek, de a kortárs lakberendezésben nem csak burkolatoknál használják előszeretettel, hanem mosdókat, asztallapokat is készítenek belőle. Ez a különleges anyag gyönyörű, mint a márvány, de a modern gyártási technológiának köszönhetően könnyen karbantartható és rendkívül tartós. Nem véletlen, hogy terrazzo mosdóink Vásárlóink kedvencei. Szeretnénk közelebbről bemutatni a TEAKhome kínálatában található, prémium terrazzo felhasználásával készített mosdók és bútorok előnyeit, és kitérünk az ápolására is.

 

EDGAR diófa és rózsaszín terrazzo fürdőszoba szekrény 120

EDGAR diófa és rózsaszín terrazzo fürdőszoba szekrény 120 5

Prémium terrazzo szépségének tartósságának titka

A csodás megjelenésű és karakteres prémium terrazzo 80%-ban finom anyagból, azaz márványból, és 20%-ban gyantamentes kötőanyagból áll. Ennek köszönhetően tartós, ellenálló és könnyen karbantartható. Akár beltéren, akár kültéren is megállja a helyét, hiszen ez egy sokoldalú termék, amelyet arra terveztek, hogy megkönnyítse az életét, és természetes megjelenést és merész stílust adjon otthonának!

 

ELIO terrazzo kerek kerti asztal zöld 90

A terrazzo tökéletesen kombinálható tömörfával, de fém elemekkel is. Rajtunk áll, hogy a természetességet emeljük ki vele, vagy modern, karakteres stílust szeretnénk adni a helyiségnek. Mivel sokféle színárnyalatban elérhető (fehér, fekete, szürke, zöld, rózsaszín, holdkő, konfetti), ezért a világosabb tónusú fákkal, mint amilyen a teakfa vagy tölgyfa ugyanolyan jól párosítható, mint a látványosabb erezetű és sötétebb tónusú rózsafa vagy diófa. A csillogó réz vagy fekete fémlábak pedig kifejezetten jól mutatnak bármelyik terrazzo lappal.

 

PEGASE terrazzo mosdó, fehér 100

PEGASE terrazzo mosdó, fehér 100

 

MIHO teakfa alacsony könyvszekrény rózsaszín terrazzoval 112x120

MIHO teakfa alacsony könyvszekrény rózsaszín terrazzoval 112×120

Fenntarthatóság

A prémium terrazzo márványdarabokból áll (főleg forgácsokból, amelyekhez márványport adnak), amelyeket egy szabadalmaztatott termék köt össze. Ez a kötőanyag nem tartalmaz sem gyantát, sem szennyező vegyületeket. A nyersanyag tehát a nemes márvány anyag újrafelhasználásából származik, ezzel is hozzájárulva a természeti erőforrások újrahasznosításához. Ráadásul a prémium terrazzo gyártása során kevesebb mint 1% hulladék keletkezik a feldolgozás során, ami gyarapítja környezetbarát tulajdonságait.

 

EDGAR diófa és szürke terrazzo fürdőszoba szekrény 80

Tartós és ellenálló

A prémium terrazzo ebből a szempontból valóban kivételes! Nem csak időjárásálló, így kerti asztalokhoz is használható, de ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek is, vagyis egész évben meleg edényeket tehet rá, és kint hagyhatja. Könnyen karbantartható a mindennapokban, nem károsítja a kávé, a bor vagy az egyéb mindennapos szennyeződések. Karc- és kopásálló, felülete ellenáll az intenzív használatnak. A prémium terrazzóból egyaránt készíthetők mosdók, fürdőszobai szekrények, valamint beltéri és kültéri asztallapok. Felülmúlhatatlanul sokoldalú! Kínálatunkban olyan fürdőszoba szekrényeket is talál, amelyeket beépített premium terrazzo (vagy más anyagú) mosdóval együtt terveztek, így gyorsan és kényelmesen berendezheti fürdőszobáját.

 

ANATOLE fém és terrazzo dohányzóasztal, szürke 80

ANATOLE fém és terrazzo dohányzóasztal, szürke 80

 

BILAL mangófa és terrazzo szekrény 180x70

BILAL mangófa és terrazzo szekrény 180×70

Könnyű karbantartás

Bár a prémium terrazzo megjelenése kifinomultnak (és ezért is szeretjük!), valójában nagyon kevés erőfeszítést igényel a tisztántartása. Belül vagy kívül egy nedves szivaccsal történő gyors letörlés elég ahhoz, hogy olyan jól nézzen ki, mintha új lenne. A modern, rohanó életvitelünkhöz tökéletesen illeszkedik.

Ezek a tulajdonságok teszik vonzóvá a modern lakberendezésben: esztétikus megjelenés, környezetbarát gyártási technológia és hihetetlen tartósság. Egy olyan ellenálló felületet kapunk, amit könnyedén beépíthetünk az egyre erősödő IN&OUT trendbe, vagyis bátran használhatjuk beltéren és kültéren is.

 

EDGAR diófa és szürke terrazzo fürdőszoba szekrény 80

EDGAR diófa és szürke terrazzo fürdőszoba szekrény 80

ELIO terrazzo asztal szürke 160x90

ELIO terrazzo asztal szürke 160×90

Tisztító és ápoló márványhoz és természetes kövekhez 43377

Ápolási tanácsok

Amikor egy prémium terrazzo mosdó vagy bútor az életed része lesz, a házban és a szabadban egyaránt, akkor csak néhány egyszerű tanácsot kell megfogadnod a szépsége megőrzéséhez. Egy nedves szivaccsal történő letörlés, különösebb tisztítószerek nélkül, elegendő az eredeti fényének helyreállításához. A hosszú élettartam és a szép megjelenés érdekében pedig csak havonta kell megtisztítania egy speciális márványtisztító szerrel. Ehhez a STARWAX márványhoz és természetes kövekhez gyártott tisztító-és ápolószerét ajánljuk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését prémium terrazzo kínálatunk, válogasson webáruházunkban ide kattintva! Vásárlás előtt tanácsért pedig bátran keresse Katalint!

 

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük