Tömörfa bútorok, Vásárlói fotók

Vásárlóink küldték: Francia design az otthonunkban

Már hagyománnyá vált a TEAKhome-nál, hogy minden év végén megkérjük Vásárlóinkat osszák meg velünk, hogyan vált életük részévé egy-egy tömörfa bútor vagy kőmosdó, amit a kínálatunkból választottak. Ez fontos számunkra, mert mi nem egyszerűen egy terméket adunk el, hanem egy életérzést, élményt, stílust és értéket. Hiszen ezek a berendezési tárgyak akkor kezdenek el élni, amikor a helyükre kerülnek, és ezáltal a család életéhez tartoznak, akár évtizedekig.

A TEAKhome francia tervezői minden egyes bútordarab designját úgy alkotják meg, hogy szem előtt tartják a használhatóságot. Olyan darabokat álmodnak meg, amik praktikusak és funkcionálisak, ugyanakkor egyediek és a formatervezéssel kiemelik a természetes anyagokban rejlő szépséget. Ezt megkoronázza az egyedi, kézi gyártás, hiszen minden bútorunk olyan szakemberek keze alól kerül ki, akik a fát tisztelettel és szeretettel munkálják meg.

A sikkes francia stílust becsempészhetjük egy aprócska fürdőszobába ugyanúgy, mint egy tágas nappaliba, mert a legtöbb kollekció többféle méretben is kínálja ugyanazt a stílusú szekrényt, polcot vagy konzolasztalt. Ezt a Vásárlóinktól beérkezett fotók is igazolják, hiszen ahány lakás, annyiféle stílus. Hatalmas öröm látni, hogy milyen kreatívan és szeretettel alakították ki ügyfeleink otthonaikat, főleg, amikor még a segítségünket is kérték a lakberendezéshez.

Tömörfa bútorok nappaliba, előszobába, étkezőbe

Az indiai rózsafából készített bútoraink a faanyag egyedi, karakteres árnyalatainak köszönhetően olyan különleges hangulatot teremtenek, ami a helyiségben egyszerre elegáns és egzotikus stílust teremt. Ráadásul a rózsafának van egy finom, fűszeres illata is. Ez a falra szerelhető konzol a  VILLA kollekció egyik darabja.

VILLA rózsafa konzol 120 vasarloi foto

VILLA rózsafa konzol 120

 

A webáruházunk egyik legkülönlegesebb darabja az OSCAR tölgyfa szekrény. A tömörfa és a réz szinte egybeolvad ebben a csodás designban, és olyan enteriőrbe került, amiben igazán jól mutat. Valóban a szoba fókuszpontja lett.

oscar-tolgyfa-szekreny-vasarloi-foto

OSCAR tölgyfa szekrény

 

Vásárlónk kreativitását bizonyítja a KWARTO rózsafa fürdőszoba szekrény nappali bútorként való felhasználása. Mivel a fürdőszoba szekrények nincsenek előfúrva a csöveknek, így bátran választhatóak a lakás bármely helyiségébe.

KWARTO rózsafa fürdőszoba szekrény 110

KWARTO rózsafa fürdőszoba szekrény 110

 

Sokan keresik a Távol-Keleti stílusú bútorokat, mert valóban különleges hangulatot teremtenek, és nagyon dekoratívak. Az egyik legszebb keleties hatású bútor a webáruházban a SUI fenyőfa szekrény, amit nem csak a design, hanem a gyönyörű kék színe is kiemel a kínálatunkból. Ilyen csodálatos környezetbe került:

 

SUI fenyőfa szekrény 190

SUI fenyőfa szekrény 190

 

A rattan is nagyon népszerű ismét (korábban itt írtunk róla), főleg kisbútorok készülnek belőle. Az ESTHER rattan dohányzóasztal az üveglappal egy elegáns darab, és a természetközeliség érzését is adja.

 

ESTHER rattan dohányzóasztal 80

ESTHER rattan dohányzóasztal 80

 

A másik szép példája a rattan és a modern enteriőr találkozásának ez a fotó, amin a ZITA dohányzóasztallal rendezték be a nappalit.

 

ZITA rattan dohányzóasztal 90

ZITA rattan dohányzóasztal 90

 

A klasszikus diófát skandináv stílussal ötvözték formatervezőink, amiből egy elegáns, letisztult darab született: a VINTAGE diófa dohányzó asztal. Jól mutat vásárlónk nappalijában.

 

VINTAGE diófa dohányzó asztal 80

VINTAGE diófa dohányzó asztal 80

Egy újabb kreatív megoldás fürdőszoba bútor nappali bútorként való újragondolására. Az álló polcos szekrény egy COLINE teakfa fürdőszoba polc, de tökéletesen megállja a helyét bármelyik helyiségben. A dohányzóasztalt pedig az ANOA kollekcióból választották ki. Egyszerű és letisztult vonalak, így jól kombinálható már meglévő bútorokkal is.

 

Egy másik népszerű bútorunk a THAKI mahagónifa konzolasztal. Sötét, karakteres tónusa és keleties stílusa miatt hangsúlyos darab, ráadásul egzotikus mahagónifából készült. Vásárlónk csodás dekorációval egészítette ki a hatást.

 

THAKI mahagónifa konzol 130, fekete

THAKI mahagónifa konzol 130, fekete

 

Egy másik, szintén mahagónifából készült konzolasztal egy csodásan kialakított, egyszerű, elegáns otthonban: ZENAKA BIZEN konzol.

 

ZENAKA BIZEN mahagóni konzol asztal 120

ZENAKA BIZEN mahagóni konzol asztal 120

 

A minimalista, letisztult bútorok előnye, hogy bármilyen stílusba beilleszthetőek. Ha szeretnénk, lehet modern, de akár egzotikus is, minden a dekoráción múlik! A MAE teakfa konzolt vásárlónk különleges, etno stílussal fűszerezte meg.

MAE teakfa konzol 110

MAE teakfa konzol 110

 

Egyértelműen látszik, hogy az ELIANA rózsafa asztalt választó ügyfelünk igazán kedveli a valódi fából készült bútorokat. Nem is választhatott volna szebbet a rózsafánál. A tömörfa lenyűgöző szépségét még jobban kiemelik az egyszerű, lekerekített formák.

ELIANA rózsafa asztal 100

ELIANA rózsafa asztal 100

 

A TimaART tulajdonosa, Román Tímea lakberendező álmodta meg ezt a nagyszerű otthont. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen elegáns enteriőrben láthatjuk viszont bútorainkat. A napplaiban a METRIC kollekció darabjai találtak maguknak új otthont. A fotelek és a dohányzóasztal is rózsafából készült, és fém lábakkal kaptak modern stílust.

METRIC kollekció

METRIC kollekció

 

A JIN-JANG teakfa polccal egy csipetnyi ázsiai hangulatot is becsempészett ebbe az eleganciába. Kitűnően érvényesül a polc matt barnára pácolt színe ebben a világos, napfényes környezetben.

JIN-JANG teakfa polc 100

JIN-JANG teakfa polc 100

 

Ezekből a fotókból jól látszik, hogy a francia stílus Magyarországon is működik. Az a kreativitás, játékosság és a stílusok merész keverése, ami a TEAKhome termékeire jellemző, sokakhoz közel áll. A tömörfa bútorok szeretete pedig nem csak emeli az otthon értékét, hanem segítségükkel bevisszük a természetet az életterünkbe. A valódi fa bútorok bizonyíthatóan nyugtató hatással vannak a testre és a lélekre is, harmóniát teremtenek körülöttünk. Óriási öröm számunkra, hogy ehhez mi is hozzájárulhatunk.

A fotópályázatra rengeteg fényképet kaptunk, ezért ennek a cikknek lesz folytatása. A fürdőszoba bútorokat és mosdókat egy külön írásban osztjuk meg, érdemes visszatérni a blogra.

Back to list

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük