Tömörfa bútorok, Vásárlói fotók

Vásárlóink küldték: fürdőszoba felújítás a TEAKhome-mal

Vásárlóink körében kétségkívül a tömörfa fürdőszoba bútoraink és formatervezett kőmosdóink a legnépszerűbbek. Abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy nálunk többségében vannak azok az érdeklődők, akik kifejezetten valami mást keresnek, mint a megszokott kerámia mosdók. Ahogy a képeken is látszik a természetes kőmosdók vonzzák leginkább a felújítókat, de az elegáns márvány és a modern terrazzo is rendkívül keresett. A kerámia mosdót választók elsősorban a modern design miatt találnak meg minket, mert a francia formatervezés hozzáad egy csipetnyi varázslatot, amitől a megszokott különlegessé válik. A pultra ültethető mosdók trendje egyre erősödik. De ugyanez igaz a valódi fa bútorok fürdőszoba berendezésként való újragondolására is.

 

A TEAKhome stílus: a természet az otthonodban

Nem titkolt célunk volt a TEAKhome indulásakor, hogy a tömörfa fürdőszoba bútorokat megismertessük a hazai közönséggel, és az egyedülálló teakfa bútorok szeretetét átadjuk. Bíztunk francia tervezőinkben és a minőségi alapanyagokban, amikből a szakembereink Indonéziában egyedileg, kézzel készítve alkotják meg ezeket az értékes, időtálló darabokat. A tömegtermelés világában olyan szemléletet képviselünk, amiben kiemelt szerepet kap az egyediség, a minőség és a környezettudatosság. Ügyfeleink és a szakmai partnereink megmutatták, hogy erre van igény. Manapság egyre fontosabbá vált, hogy az otthon töltött időt megnyugtató, természetközeli, harmónikus enteriőrben tudjuk eltölteni.

A fürdőszoba berendezésekor már nem csak a funkcionalitást tartják szem előtt, hanem a kényelmet is. Hódítanak a wellness érzést nyújtó fürdők. A spa hangulatot a legkönnyebben természetes anyagok használatával lehet elérni: fa bútorokkal, kőmosdókkal és növényekkel. A természet pozitív energiáival vehetjük körbe magunkat, ami segíti a kikapcsolódást és relaxációt egy-egy nehéz nap után.

A vásárlói fotókból sugárzik a kreatívitás, a szeretet és a gondosság, amivel ezeket a gyönyörű tereket létrehozták. Minden otthon egyedi és páratlan, tükrözi a tulajdonosok személyiségét. De van bennük egy közös pont: becsempészték a TEAKhome francia stílusát.

Gyors fürdőszoba stílus frissítés mosdóval

Ahhoz, hogy különlegesebbé tegyük a fürdőnket nem kell feltétlenül teljesen lecserélni mindent. Sokszor az is elég, ha lecseréljük a megszokott, hagyományos kerámia mosdót. Sokaknak merész húzásnak tűnhet egy márvány mosdó választása, de a francia stílusnak éppen ez az egyik lényeges eleme: légy bátor, és keverd a stílusokat, anyagokat, színeket! Manapság egy márvány, kő vagy terrazzo mosdó vásárlása olyan luxus, amit bárki megengedhet magának.

 

 

 

A legtöbben azért nem merik bevállalni a váltást a kerámia mosdóról például márványra, mert tartanak attól, hogy ez kényes, sok karbantartást igénylő anyag. Ez azonban alaptalan félelem, hiszen nincs szükség (sőt, nem is javasolt!) súrolni vagy erős tisztítószerekkel karbantartani ezeket a mosdókat. A másik tévhit abban áll, hogy ezek a mosdók nem elég nagyok ahhoz, hogy ne fröccsenjen mellé a víz. Valójában a legtöbb átlagos méretű mosdónk elég mély és széles a kényelmes használathoz, és a titok a víznyomás helyes beállításában rejlik.

 

 

 

 

 

 

 

Tömörfa bútorok fürdőszobába – akár beépített mosdóval

Ha a teljes felújítás a terv, akkor érdemes végignézni egy-egy kollekció összes darabját, mert így stílusban összeillő szekrényt, polcot és tükröt tudunk választani. De ha még könnyebbé akarjuk tenni a berendezést, akkor bízzuk magunkat a francia tervezőkre, akik beépített mosdós szekrényekkel segítik a tökéletes fürdőszoba design megteremtését. Tapasztalataink alapján a mosdó kiválasztása az egyik legidőigényesebb feladat a felújítók számára. Azonban jó hír, hogy a tömörfa bútorokhoz remekül illik a kő, márvány, terrazzo és kerámia is! Vásárlóink ilyen csodálatos fürdőket alakítottak ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyik büszkeségünk a győri Urban Rooms szálláshely projektje, amihez kínálatunkból választottak mosdókat és szekrényeket. A végeredmény nagyon modern és stílusos lett. A kialakított enteriőrök funkcionálisak és a design szempontjából is nagyon jól átgondoltak. Kitűnő stílusérzékkel valósították meg a terveket.

 

 

 

 

 

 

 

Reméljük, tetszett ez a fürdőszoba design válogatásunk. Minden egyes fotót Vásárlóinktól kaptunk, akik visszajelzéseik alapján örömmel használják mosdóinkat és fürdőszoba szekrényeinket. Kitűnő inspiráció azoknak, akik még most vágnak bele egy fürdőszoba felújításba.

Az óvatosabbak kezdhetik egy új mosdóval, a merészebbek pedig teljes berendezés cserével. De nagyban megkönnyíti a munkát, hogy bútoraink készre szerelten érkeznek, ezzel rengeteg időt és energiát megspórolva, ami bizony jól jön egy fárasztó felújítás után.

A fotópályázatunkra érkezett képekből készült első cikkünk itt található, a tavalyi pályázatról írt összefoglalónk rengeteg fényképpel pedig itt olvasható. Ha még több fürdőszobát szeretnél látni, amiket Ügyfeleink alkottak, akkor kattints ide!

Vásárlás előtt Katalin szívesen segít a megfelelő szekrény vagy mosdó kiválasztásában. Ráadásul márciusban minden 100.000 Ft feletti vásárlás mellé egy 40.000 Ft értékű élménykupont adunk, amit a zalakarosi Aphrodite Hotelben tudnak felhasználni Vásárlóink. Erről részletesen itt olvashat.

Back to list

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük