Kőmosdó, Márvány, Termékápolás, Tömörfa bútorok

Márvány és természetes kőmosdók és felületek ápolása egyszerűen

termekapolas-marvany-ko-mosdo-teakhome

Márvány mosdók vásárlása előtt leggyakrabban a mindennapi ápolásával kapcsolatban érdeklődnek Ügyfeleink. Bár ez egy klasszikus, gyönyörű anyag, messze nem olyan kényes, mint sokan gondolják, és nem igényel komolyabb karbantartást sem. Valójában a megszokott kerámia mosdókagylókhoz képest sokkal kíméletesebb tisztításra van csak szükség. A természetes kő mosdótálak esetében is ugyanazt mondhatjuk el, mint a márványról: nem kell túlzásba esnünk a tisztítását illetően.

A TEAKhome kínálatában megtalálhatóak a speciálisan márvány és természetes kő felületek karbantartásához kifejlesztett ápolószerek is. Ezek használatával garantálhatjuk, hogy a különleges anyagokból készült mosdók, pultok vagy padlók sokáig megőrizzék szépségüket. Szeretnénk most egy rövid útmutatást adni a megfelelő karbantartáshoz.

Márvány és természetes kő mosdók mindennapi ápolása

A mindennapi karbantartáshoz elegendő beszerezni a Tisztító és ápolószer márványhoz és természetes kövekhez kifejlesztett sprayt. Csak annyit kell tennünk, hogy körülbelül 20 cm távolságról a tisztítandó felületre permetezzük, majd nedves ronggyal vagy szivaccsal (ne a dörzsfelületet használjuk) eloszlassuk. Néhány perc hatóidőt hagyjunk, és végül öblítsük le tiszta vízzel! A legvégén száraz, tiszta ruhával töröljük szárazra a felületet! Mindössze ebből áll a márvány vagy kő mosdónk karbantartása. Ebben a videóban megtekinthető, hogyan is használjuk a sprayt.

Ezt az ápolófolyadékot nem csak beltérre, hanem kültérre is használhatjuk. Egyszerre táplálja, tisztítja, fényesíti és védi a kőfelületeket. Konyhában és fürdőszobában előforduló munkalapok, burkolatok, mosdók tisztítására kiválóan használható, de kültéren sírkövek vagy szobrok is ápolására is alkalmas.

 

Tisztító és ápolószer márványhoz és természetes kövekhez 43377

 

Márvány felületek ápolása balzsammal

A makacs foltoktól mint amilyen a kávé, tej, bor vagy a tinta a Márványfelület ápoló balzsamunk segítségével lehet hatékonyan megóvni a márvány vagy más természetes kőből készült felületeket. Az ápoló balzsam táplál, tisztít, fényesít. Egy impregnált filmréteg létrehozásával biztosítja a védelmet. Mindössze egy nedves szivacs segítségével kell felvinni a kezelni kívánt felületre.

Márványfelület ápoló balzsam 43165 teakhome (1)

Az olyan márvány vagy csiszolt kő felületek tisztításához, amelyek nem rendelkeznek impregnáló réteggel, a Márvány renoválónkat ajánljuk. Ez a szer savas kémhatású, és a vízkő illetve egyéb szennyeződések eltávolítására alkalmas. Nem csak tisztít, de polírozó hatása is van, visszaadja a márvány eredeti fényét.

Marvany renovalo 43378 teakhome 1

A speciális Márvány tisztító és rozsdafolt eltávolító folyadék tökéletes társ a márvány és mészkő típusú felületek megújításához, karbantartásához. A tisztítószer könnyedén eltávolítja a makacs foltokat és a rozsdát a felületről mindössze néhány perc alatt. A termékfejlesztés során ügyeltek arra, hogy a savas kémhatásra érzékeny mészkőben az ápolószer ne okozzon károsodást. Kifejezetten beltéri használatra ajánlott.

Márvány tisztító és rozsdafolt eltávolító 43379 teakhome apolas

Márvány és természetes kőpadlók tisztítása egyszerűen, hatékonyan

Az ilyen speciális kőből készült padlókhoz kétféle terméket is kínálunk a webáruházunkban. Attól függően, hogy mennyire makacs szennyeződést kell eltávolítani választhatunk egy erősebb balzsamot, illetve egy mindennapi használatra alkalmas felmosó folyadékot.

Régi padlók felújítására vagy új padlók karbantartására kiválóan használható a Márványfelület és más természetes kőpadló ápolónk. Ezzel az ápolófolyadékkal elég félévénte vagy évente kezelni a márvány vagy kőpadló felületét az igénybevételtől függően. Tulajdonképpen egy védőréteget képez a padlón, ezért nem is kell róla eltávolítani, csak hagyni kell megszáradni. A végeredmény szép, fényes felület, ami tartósan megmarad. Az ápolószer használata elhalványítja a karcolásokat a padlón.

Márványfelület ápoló és felmosó 43043 330 teakhome

A mindennapos felmosáshoz pedig a Márvány és más természetes kő padló tisztító alkalmazható. Porózus és nem porózus kövekhez is, kifejezetten beltéri használatra ajánljuk. Nem csak tisztít, hanem zsírtalanít is. Nem szükséges leöblíteni, miután a kőpadlóra felvittük a szert. Az egyes termékek oldalán minden fontos információ megtalálható, és részletes használati utasítás olvasható.

A termékeink ápolásához minden fontos információt megosztunk a Termékápolás oldalunkon, ahol alapanyagok szerint rendeztük kategóriákba a legfontosabb tudnivalókat. Szeretnénk, ha Ügyfeleink sokáig élvezhetnék ezeknek a különleges anyagoknak a szépségét, amihez a szükséges ápolószereket is be tudják szerezni a webáruházunk Ápolás termékkategóriájából. Természetesen minden kérdéssel bátran fordulhatnak az érdeklődők Katalinhoz akár a vásárlás előtt, akár utána. Így szeretnénk valódi élménnyé tenni a Vásárlást, és elégedetté tenni Vásárlóinkat!

 

 

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük