Teakfa, Tömörfa bútorok

Bemutatjuk a MIHO moduláris tömör teakfa bútor kollekciónkat

miho teakfa kollekcio teakhome

Bár francia designereink mindig a funkcionalistást tartják szem előtt, de szeretnek játszani az anyagokkal és a stílusokkal is. Ettől válnak bútoraik igazán egyedivé, ez adja meg azt a varázst, amitől a francia stílus utánozhatatlanul elegáns és időtálló. Nemrég került be a kínálatunkba a MIHO kollekció, ami tökéletes példája a francia formatervezésnek, hiszen egy könnyen variálható, kreatívan használható bútorcsaládról van szó, nem mellesleg egyes darabok prémium terrazzo borítással készültek. Ismerkedjen meg a MIHO kollekcióval!

Konzolasztal vagy könyvespolc?

A MIHO szekrényeket nappaliba, előtérbe vagy hálószobába is használhatjuk. Egy modulárisan használható bútor, amit nem csak egymás mellé, de egymásra is tehetünk. Tetszés szerint játszhatunk a berendezéssel, és úgy alakíthatjuk ki a teret, ahogy az nekünk leginkább megfelel. A szekrény fiókjai is bátran áthelyezhetőek felülről legalulra, és mi dönthetjük el, melyik oldalról legyen kihúzható. Idézzük meg a bennünk élő gyermeket, és legyünk kreatívak! Mintha csak egy építőjátékkal játszanánk.

 

MIHO tömör teakfa konzolasztal 110x120

 

Praktikus, sok tárolóhelyet kínáló konzolasztalként jó szolgálatot tesz előszobában, ahol ledobhatjuk rá a kulcsokat vagy a leveleket. A polcokon pedig elfér sok-sok kiegészítő. Ha nappaliban szeretnénk használni, akkor feltölthetjük kedvenc könyveinkkel vagy dekorációs tárgyainkkal, emlékeinkkel. Tágas, nyitott nappali-étkezők esetén akár térelválasztóként is funkciónálhat. Ebben az esetben a tömör teakfa darabokat egymásra is pakolhatjuk. Fontos, hogy ez a terrazzo lappal készített szekrények esetén nem kivitelezhető.

 

MIHO tömör teakfa konzolasztal 110x120

 

A terrazzo lapok, amelyekkel a teakfát kombinálták, prémium minőségű, ütésálló, karcolás- és kopásálló, márványból és újrahasznosított kőből készültek, egyedi felületkezeléssel. Fehér és rózsaszín terrazzo lapokból válogathatunk a helyiség stílusához igazodva.

 

MIHO teakfa konzolasztal rózsaszín terrazzoval 112x120

 

MIHO teakfa konzolasztal fehér terrazzoval 112x120

 

Ha nem szeretnénk egymásra tenni a szekrényeket, akkor választhatjuk a 220 cm magas MIHO könyvszekrényt. Ez a darab nagyon impozáns, sok-sok fiókkal és polccal. Tökéletes fókuszpontja lehet a helyiségnek.

 

MIHO teakfa magas könyvszekrény 220x120

 

Miért ne lehetne belőle gyerekszoba bútor is? Hiszen, ha valahol sok tárolóhelyre van szükség, az a gyerekek birodalma. Ha tényleg rengeteg a mesekönyv, a játék és az apróság, akkor a MIHO magas könyvszekrény egy gyors megoldást jelenthet számunkra, és megelőzhető vele a káosz. Az alacsonyabb kivitel előnye, hogy könnyen hozzáférhetővé teszi a gyerekek számára is a polcokon tárolt holmikat.

MIHO teakfa alacsony könyvszekrény 110x120

 

A MIHO kollekció segítségével rugalmasan, a saját igényeinknek megfelelően alakíthatjuk a teret. Különleges megjelenése, a tömör teakfa természetes szépsége, és a funkcionális kialakítása miatt igazi alapdarabja lehet otthonunknak. Bármilyen helyiségben használható, sokoldalú bútor kollekció. Letisztult vonalai miatt már meglévő enteriőrba is könnyedén beilleszthetők.

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük