Tömörfa bútorok

A FRANCIA DESIGN ÉS ÉN fotópályázatunk – válogatás Vásárlóink fotóiból

Minden évben nagy izgalommal várjuk Vásárlóink fotóit, amiben megmutatják, hogyan illesztették be a saját otthonuk designjába a TEAKhome-nál vásárolt bútorokat, mosdókat és kiegészítőket. Most készítettünk egy újabb válogatást, amiben szebbnél szebb enteriőröket osztottak meg velünk. Örömmel látjuk, hogy a tömörfa bútorok reneszánszukat élik, de bambusz és rattan is nagyon népszerű. A fürdőszoba bútoraink az egyik legkeresettebbek, hiszen a tömörfa is tökéletesen használható a párás környezetben is megfelelő felületkezelést követően. A teakfa pedig, mint tudjuk, anyagában vízálló olaj-és gumitartalmának köszönhetően. Íme a a 2021-es válogatásunk!

Az ISA terrazzo mosdók Vásásrlóink kedvencei közé tartoznak. A terrazzo manapság egyre népszerűbb, amit tartósságának és sokszínűségének köszönhet. Minden stílusba beilleszthető a moderntől a klasszikusig.

 

 

Újabb fürdőszoba ISA mosdóval. Tökéletes példája annak, hogy indusztriálisabb enteriőrbe is tökéletes a terrazzo, a fémmel és a fával kiváló összhangot kapunk.

 

 

A JONAK kollekció fürdőszoba szekrényeit sokan keresik, mert teakfából és tölgyfából is elérhető és kétféle méretben rendelhető, sok tárolóhelyet ad, így kisebb vagy nagyobb fürdőkbe is ideális választás. Minden fajta mosdóval jól mutat, hiszen a természetes faanyaghoz ugyanúgy illik a kőmosdó, mint a hagyományos kerámia. A tulajdonos cicája is szemmel láthatóan értékelte az új fürdőszoba berendezést. 🙂

 

 

A JONAK fürdőszoba szekrényünk egy nagyobb fürdőszobában. A végeredmény igazán szemet gyönyörködtető.

 

 

A JONAK kollekció darabjait nappaliba, hálóba vagy étkezőbe is választhatjuk. Ügyfelünk stílusos sarkot alakított ki a segítségével.

 

 

Imádjuk a cicás képeket, persze ki nem? Az egyik legszebb szekrényünk a YUKI, aminek ad egy plusz varázst az, hogy újrahasznosított fenyőből készítik, amiben a régi korok szelleme is benne él.Különleges, keleti stílusú bútor, egyedi réz fogantyúkkal.

 

 

Akik a romantikus stílus szerelmesei, bizonyára örülnének ennek a szépen kidolgozott fiókos komódnak.

 

 

Szép példája ez a fürdőszba annak, hogy csupán néhány kisebb tömörfa kiegészító is fényt visz a helyiségbe. A GALYNO teakfa tükör praktikus polccal teremt extra tárolóhelyet. Mellette pedig a SASHA teakfa fürdőszoba polc látható, amit réz tartórúd tesz egyedivé.

 

 

 

Gyakori, hogy kis fürdőbe vagy kézmosóhelyiségbe keresnek Ügyfeleink megfelelő bútort. A STELLE kollekcióban található ez a beépített márvány mosdós, kis méretű, de kényelmesen használható fürdőszoba szekrény. A tökéletes helykihasználást pedig fokozza a JILL teakfa fürdőszoba szekrény, ami egyben tükörként is funkcionál.

 

 

A dupla mosdós megoldás is egyre keresettebb, hiszen a reggeli készülődést nagyban meggyorsíthatja, és nagyon mutatós is. Ügyfelünk a BASIC teakfa fürdőszoba szekrényhez 2 darab BAHYA márvány mosdót választott. A tükör szintén a BAHYA kollekcióból való.  A fürdőbe egy KILIM teakfa tartó állvány került be, ahol a ruhákat vagy törölközőket lehet tárolni.

 

Másik praktikus megoldás dupla mosdóra, ha beépített mosdós szekrényt választunk. Ügyfelünk a JILL kollekcióból választott egy olyan darabot, ami már tartalmazza a dupla kerámia mosdót. A berendezés a dupla BAHYA tükörrel lett teljes. Külön kiemelnénk, mennyire szép a terrazzo padlóburkolat.

 

 

A JILL szekrényeink nem csak azoknak tökéletes választás, akik beépített mosdós szekrényt szeretnének, hanem azoknak is, akik maguk szeretnének mosdót választani. Ez a szekrény minden igényt kielégít, és kétféle méretben kapható. Az egyik legjobb ár-érték arányú termékünk a kategóriájában. Ügyfeleink egyébként viccesen “kerítésléces” bútornak is nevezik. 🙂

 

A márvány mosdó örök klasszikus, de rusztikus külsővel még egyedibb és utánozhatatlan lesz a végeredmény. A SCRULA márvány mosdónk került a COLONIAL DUO teakfa fürdőszoba bútorra, ami tökéletes választás. Igazán kellemes és stílusos lett a fürdőszoba.

 

A skandináv stílusú RUBEN TV szekrény lett Ügyfelünk nappalijának fókuszpontja. Igazán otthonos, kényelmes helyiséget varázsoltak!

 

 

Tökéletes olvasósarok a JONAK kanapé segítségével. Modern, elegáns és kényelmes darab.

 

 

Ebbe a napfényes helyiségbe két teakfa bútort is választott a tulajdonos: egy igazi funkcionális darabot, a VERTIGO teakfa dohányzóasztalt, ami rengeteg helyet biztosít a magazinok, távirányítók vagy digitális eszközök tárolásához, illetve egy ANTON teakfa TV állványt, ami az egyik legnépszerűbb ebben a termékkategóriában.

 

 

Az egyik legszebb konzolasztalunk a JUNIE, amit nem csak konzolasztalként, de akár íróasztalként is használhatunk. Garantáltan felfrissíti a helyiség stílusát!

 

 

Ügyelünk étkezőjébe a gyönyörű rózsafából készített MEZZO székek kerültek az asztal köré. A rózsafa varázslatos anyag, finom illatával és meleg színeivel különleges atmoszférát teremt.

 

 

Ágyvégeink közül az egyik legnépszerűbb a LEONTIE rattan ágyvég. A rattan egy kis keleti stílust csempész a hálóba, ívei pedig eleganciát sugároznak.

 

 

A BALYSS bambusz futonágy keretünk az egzotikumra vágyók kedvence. Ebben aludni olyan, mintha egy esőerdő ege alatt töltenénk az éjszakát. Gyönyörű, kézzel készített darab.

 

 

Kínálatunkban tömör teakfa munkalapok is megtalálhatóak, amit nem csak pultra ültethető mosdókhoz használhatunk, de akár falborításként is, ahogy Ügyfelünk konyhájában láthatjuk a szekrények fölött.

 

 

A francia tervezőink átal megálmodott időtálló, elegáns és funkcionális bútoraink valódi, meleg otthont varázsolnak, amit a sok-sok visszajelzés is megerősít, melyeket Ügyfeleinktől kapunk. A tömörfa bútorok mindig is értéket és magas minőséget képviseltek, és nincs ez másként napjainkban sem. A tömörfa bútor egy életre szól, ami továbbviszi az otthon történetét. Mi pedig örülünk, hogy a prémium berendezéseink révén sok-sok családtörténethez adhatunk hozzá valami értékeset és maradandót.

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük