Beton, Mosdók

Új fürdőszoba trend: beton mosdók

beton-anyagu-mosdok teakhome

A beton mosdók nyers, ipari megjelenésükkel tökéletesen illenek a modern, minimalista stílushoz. De nem csak a megjelenése teszi vonzóvá, hanem sok olyan tulajdonsága van, ami miatt kiválóan alkalmas vizes helyiségekben való használatra is. Kínálatunk legújabb darabjai a modern stílus szerelmeseinek készültek!

Beton mosdókagyló:  tartós és stílusos

A formatervezők újra felfedezték maguknak a beton anyagot, hiszen bármilyen formát felvesz. Az anyag robosztussága ötvöződik a stílussal és az eleganciával. Így a korábban unalmasnak tartott beton a kortárs lakberendezés izgalmas anyagává vált. A beton mosdókagylók kissé hideg, ipari megjelenését a természetes anyagok melegsége, mint amilyen a tömörfa, kiválóan ellensúlyozza. Az anyagok és textúrák okos keverése mindig stílusossá teszi a helyiséget.

Francia designereink kreativitásának eredményeképpen stílusos, egyedi mosdók születtek, melyek strapabíróak, és a karbantartásuk sem igényel túl sok odafigyelést.  A lakkozott felületnek köszönhetően könnyen tisztán tarthatóak a mindennapokban. Így tökéletesen illenek a modern, rohanó világunkba.

 

THAIS beton mosdó

 

MICHA beton mosdó

Szerethető, visszafogott megjelenés, és az ellenálló anyag tökéletessége jellemezi a MICHA kerek beton mosdónkat. Egyszerűségével bármilyen stílusú fürdőszobában jól mutat.

 

MICHA beton mosdó, kerek

GINA beton mosdó

Maradva a kerek formánál, a GINA beton mosdónk is egyszerűségével hódít. Karcsú dizájnjával és lekerekített formájával azonnal modernizálja a fürdőszobát. Elegáns, letisztult darab, sötét vagy világos tömörfa bútoron is jól mutat.

 

GINA beton mosdó

GINA beton mosdó

THAIS beton mosdó

A THAIS beton mosdó szögletes formájával és lágy vonalvezetésével eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának. Kényelmesen használható, magára vonzza a tekintetet.

 

THAIS beton mosdó

THAIS beton mosdó

 

Beton kiegészítőkkel tovább fokozhatjuk a hatást, például fali akasztókkal, melyek egyszerre esztétikusak és funkcionálisak. Enyhén pöttyözött megjelenése vonzó a szemnek. Nem csak fürdőszobába használhatjuk őket, de akár konyhába vagy előszobába is.

 

SARA beton akasztó szürke

SARA beton akasztó szürke

 

EDA beton akasztó

EDA beton akasztó

 

Mivel a beton nem egy szokványos anyag beltéren, ezért mindenképpen ajánlott azoknak, akik szeretnek a dobozon kívül gondolkodni. A beton textúrát ad a helyiséghez, tökéletesen magára irányítja a fókuszt. Nézzen szét széles mosdó kínálatunkban, ahol a beton mellett megtalálja a kerámia, márvány, folyami kő vagy terrazzo anyagból készült egyedi mosdóinkat is! Teljes mosdó kínálatunkért kattintson ide!

Kövessen minket Facebookon és Instagramon is!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük