Rólunk szól, Tömörfa bútorok

Ahol a varázslat készül: belestünk a termékfotózás titkaiba

Francia fotós csapatunk tökéletesen adja vissza a nemzetükre annyira jellemző designt, ízlést és eleganciát, így megteremtik az egyedi milliőt a termékfotóinkon. Gondosan kiválasztott helyszíneken, aprólékosan megtervezett környezetben készítik a fényképeket, hogy a termékek minden egyes apró részletét és szépségét meg tudják mutatni.

 

 

 

A kreatív csapatunk célja inspirációt adni egy vizuális történeten keresztül, letisztult környezetben, középpontba helyezve bútorainkat. A színek, formák és textúrák keverésével érik el azt a kellemes hatást, ami visszaköszön a képekről.

 

 

 

Az összeszokott csapatban mindenki teszi a dolgát, és gyorsan elkészül a helyszín, bár a tömörfa bútorok mozgatása azért jelent némi kihívást. Igazi örömmel hozzák létre a tökéletes háttereket, és élvezik a különleges környezet varázsát.

 

 

 

A termékekről készült fotók igazán szépek, de Vásárlóink visszajelzései alapján élőben a bútorok még annál is gyönyörűbbek. Ez annak is köszönhető, hogy a képek nem tudják visszaadni a fa illatát, amit a csomagolásból való kibontáskor érezhetünk.

 

 

A fürdőszobabútorok bemutatása újabb képességeket igényel, mivel itt csaptelepeket, mosdókat és tükröket is el kell helyezni.

 

 

A fotózások mindig jó hangulatban telnek, tele kreatív energiával! És persze közben jut idő lazításra is.

 

 

 

Voilà… kész.

 

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük