Tömörfa bútorok

Klasszikus modern, modern klasszikus

klasszikus modern butorok

A franciák szépérzéke nem vitatható, bizonyítják évszázadok óta művészetben, építészetben és lakberendezésben is egyaránt. A vérükben van, semmi kétség. A TEAKhome kínálatában lévő termékeket francia designerek tervezik 2008 óta, s egyértelmű ismertető jegyük a finom elegancia, a nemes egyszerűség, mely kiemeli a tömörfa természetes szépségét.

 

SERENA tölgyfa fürdőszoba szekrény 165

SERENA tölgyfa fürdőszoba szekrény 165

 

Miért kellene mindig valami újat kitalálni? Klasszikus darabok újragondolásával is teremthetünk egyedit. Megmaradnak a korábban bevált és megkedvelt részletek, ám modern elemek vagy anyagok használatával könnyen beilleszthetőek a 21. századi otthonokba.

 

MINIMALYS teakfa dupla gardrób 180

MINIMALYS teakfa dupla gardrób 180

 

A valódi tömör fát évezredek óta használjuk otthonunkban, melegséget, nyugalmat áraszt. A családi bútorok generációról generációra szállnak, nem csak azért, mert értéket képviselnek, hanem emlékeket is őriznek. Ezek egy klasszikusan modern otthon részévé tudnak válni, nem bontják meg annak egységét.

 

SAFRAN kanapé

SAFRAN kanapé

 

Most ismét hódít természetesség a lakberendezésben is, igyekszünk bevinni otthonunkba egy-egy csipetet a természetből. Ezt megtehetjük márvány vagy bazaltkő mosdókkal és tömörfa, bambusz és rattan bútorokkal. Ezek a klasszikus anyagok modern megjelenéssel frissítve, barátságos és meleg hangulatot teremtenek.

 

GENTONG teakfa ágyvég 210x110

GENTONG teakfa ágyvég 210×110

 

Teakfa bútorokkal ma már a fürdőszobát is nyugodtan berendezhetjünk, természetes vízállósága alkalmassá teszi a párás, vizes helyiségben való felhasználását.

 

POLA tölgyfa fürdőszoba szekrény 90

POLA tölgyfa fürdőszoba szekrény 90

 

Ne feledjük, a klasszikus, nemes anyagok és a minőség sosem mennek ki a divatból!

 

Ismaël rózsafa fürdőszoba szekrény 155 cm

Ismaël rózsafa fürdőszoba szekrény 155 cm

 

Székesfehérvári bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban látogatható, jöjjön el Ön is hozzánk! Egyeztessen időpontot Katalinnal!

Válogasson teljes termékkínálatunkból otthona minden helyiségébe webáruházunkon keresztül! Kattintson ide!

Back to list

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük